Reiseblogg fra Russland – Vipers

Reiseblogg fra Russland

Kari og Jeanett! Kampen går LIVE kl 14:00!

Vipers troppen er på plass i Togliatti i Russland! Kari og Jeanett har laget en liten blogg om den første dagen! Kampen spilles i morgen lørdag kl 14:00 norsk tid og Lada har lovet oss en stream som vi setter opp LIVE på Harveys Sportsbar i 1 etg! Dog kan vi ikke garantere at denne virker optimalt, men krysser fingrene! Så vel møtt!

PS: Link for dere som ikke er i Kristiansand og på Harvey`s:
http://handball.ru/trans.php
Med to poeng på Hamar og en god hotellfrokost i magen satt vi oss på fly til Moskva. Det var fantastisk å dra i land seieren mot Storhamar, etter en litt trøblete start på kampen. Det var en skikkelig lagseier.Vi landet i Moskva 16.30 og kom oss gjennom sikkerhetskontrollen og passkontrollen. Etter en liten opptelling oppdager vi at noen har falt av veien! Mona Bruskland, som den flinke barneskolelærer hun er, gikk tilbake for å finne de respektive. Det er visst ikke like lett å holde styr på alt og alle. Heldigvis var det god tid på å finne alle, for på flyplassen i Moskva skal vi oppholde oss i 5 timer. Nå venter fly til Samara før vi tar buss til Togliatti!

Prækas. Klem fra Vipersjentene