Løshunder og pasta uten saus! – Vipers

Løshunder og pasta uten saus!

Ny reiseblogg!

Hei bloggen!

Neida 😉

Dagen i går startet med frokost kl 10.00.
Derreter trening kl 11.30 – en liten gåtur og bevegelighet. Vi trente håndball 18.30 i hallen vi skal spille i. God økt, som dreide seg mest om oss selv. Lada er ett ungt men meget godt lag. De er hurtige, og godt trente. (Selvfølgelig ikke like bra trente som oss ;-)). Mulighetene er store for at vi kan ta med oss seieren hjem, alle må være skjerpet og klare for en skikkelig fighter kamp. Gjør vi det trur jeg det blir vanskelig å stoppe oss. Jeg har selvfølgelig stor tro på oss!

Her vi bor, (Togliatti) er ett dødt sted.. Fattig og trist! Mange løshunder her, noe JEG synes er veldig trist, og de andre jentene ler litt av fordi jeg blir så lei meg (he he;)) men men, alle er litt rare.
Maten er helt ok, mye pasta uten saus (bare ketchup) 😉 Men vi klarer oss veldig bra og gleder oss til og spille kamp.

Håper det er så mange som mulig som ser kampen der hjemme 😀 1600 smeller det!!!
OBS: 1400 NORSK TID!

Jeanett!