Tap i Russland! – Vipers

Tap i Russland!

MEN vi snur det i AQ på lørdag!

Vipers kom dårlig i gang og lå under 8-2 etter 10 minutter men jentene greide å klore seg fast på 6 mål under.
Angrepsspillet var litt famlende og unøyaktig. I forsvar fikk ikke jentene satt taklingene som de pleier. Annick Lipmann hadde flere gode redninger på tampen av omgangen.

På stillingen 25-22 til Lada hadde Vipers Kristiansand ballkontroll og muligheten til å redusere forspranget til kun to mål bak.
Istedet ble det dessverre Lada som scoret 4 raske mål og gikk opp i ledelse 29-22.
Heldigvis gikk skuddet fra Kristin Nørstebø i mål rett før sluttsignalet og det ender 29-23.

Ved pause lå Vipers seks mål bak. Andre omgang ender uavgjort 12-12. Den kjedelige starten på kampen hvor Lada ledet 4-1 etter fem minutter og 8-2 etter ti minutter ødela mye for et godt resultat.
Annick Lipman kom etterhvert inn som målvakt og var dagens beste Vipers-spiller. Hun reddet både 7m, langskudd og nærskudd. I tillegg serverer hun lekre kontringsballer i andre omgang som gjorde at Vipers-jentene stadig kom nærmere Lada i målprotokollen.

Dessverre holdt det ikke helt inn. Men det var nære!

Men 6 mål er jo fullt mulig å ta igjen på hjemmebane neste lørdag i ett fullsatt Aquarama!
Nå vet både Kenneth og jentene hva som venter og kan forberede seg på en helt annen måte. Også i denne kampen har Vipers mange målscorere, hele 9 stk. Denne bredden i laget vil være nyttig i returoppgjøret 22. oktober.