– Sørlændingene må finde deres crazy side frem. – Vipers

– Sørlændingene må finde deres crazy side frem.

Vipers applauderer at Larvik ble semifinale-motstanderen.

 

Vipers Kristiansand møter Larvik til semifinaleoppgjør i Aquarama onsdag 16. november kl. 20.00.

I forkant av trekningen gikk både trener Kenneth Gabrielsen og flere av spillerne ut med at de ønsket at Larvik ble trukket som motstander.
Vipers slo Larvik i sluttspillkamp i Aquarama i 2015 og både spillere og trenerteam er offensive og ønsker en ny triumf mot Larvik i semifinalen som da vil gi finalebillett til Oslo Spektrum torsdag 29. desember.

.
Sanne

Venstrekant Sanne Bak
– Vi møder Larvik i et – forhåbenligt – fuldpakket Aquarama. Sørlændingene må finde deres crazy side frem og lægge stort pres på dem.  Vi behøver Kristiansand i ryggen! Hvis vi skal vinde – og det skal vi! -, skal alle være på. Alle sammen på en gang!  Vi viste sidste år at de er mulige at slå – og endda på en overbevisende måde. Vi skal kaste respekten for dem langt langt ud i Skagerak og bare køre på.  De er ikke større end de kan lægge ned.   Når vi spiller godt, er vi skide gode.  Meget af det vi har vist så langt har været overbevisende, sier Sanne. Vi må sætte et stenhårdt forsvar op, så vi ikke bliver fanget i deres kontramaskine samt holde vores tekniske fejl nede på et minimum.  Vi må være smarte, ha fart i benene og frem med brystkassen og så tar vi den sgu!

Jeanett

Venstreback Jeanett Kristiansen
– Det er alltid gøy å møte gode lag, da ser man hvor man ligger både som lag og spiller. Du får utfordret deg selv mye mer. Mot Larvik holder det ikke å bare være gode i forsvar, vi må spille steintøfft.  Larvik er et lag med rutine som er vant til å få mye juling, så da kan vi like godt gi dem litt ekstra i semifinalen. Jeg går alltid på banen og tror på seier, sier Jeanett.  Jeg mener man aldri skal gå ut på en håndballbane og tenke at man taper.  Uansett hvem som står mot deg.

Annick

Målvakt Annick Lipman
– Det blir gøy å møte Larvik i semifinalen hjemme i Aquarama.  Med hjelp fra mange på tribunen som tror på oss vil denne støtten hjelpe oss veldig på banen!  Hvis vi er på 200% på som vi var mot Byåsen og kampene mot Storhamar og Tertnes så har jeg stor tro  på seier mot Larvik, sier Annick. Jeg håper det blir mange folk som stiller opp i Aquarama og heier oss til finale i Spektrum.

Vilde

Venstrekant Vilde Jonassen
– Det som er positivt med å møte Larvik i semi blir først og fremst at vi har dem på hjemmebane. Vi har masse folk som kommer og heier på oss og gir oss en «ekstra» spiller på banen. Også det at Larvik forventes å gå til finalen, mulig de tar litt lettere på det her i AQ enn i Spektrum
Vi skal slå Larvik ved å spille sammen som et lag, sier Vilde. Fighte sammen og aldri slutter å kjempe. Jeg har absolutt troa på at vi kan slå Larvik. Vi har gjort det før i Aquarama og det er på tide at vi gjør det igjen!

 

Fotograf Terje Refsnes