Vipers er klare for å kjempe om 2 nye poeng. – Vipers

Vipers er klare for å kjempe om 2 nye poeng.

- Det er utrolig gøy å ha så mange gode spillere tilgjengelig hele uka!

 

Når Vipers Kristiansand møter Gjerpen søndag 6. november er det 18 dager siden forrige seriekamp.
En kamp som endte med tap mot Stabæk hjemme i Aquarama 19. oktober. Dette er for øvrig eneste serietapet til Vipers så langt denne sesongen.  Etter kampen mot Stabæk har Vipers imponert og slått Lada 32-26 i europacupen og Byåsen 33-32 i kvartfinale i NM.

 

Kenneth

Hovedtrener Kenneth Gabrielsen har kost seg på treningene denne uken.  På flere av øktene har laget vært fulltallig siden Linn Jørum Sulland er i full fart på vei tilbake etter en lang opptreningsperiode.  Hennes deltakelse har bidratt til å øke kvaliteten på øktene.

– Jeg føler vi har hatt en veldig fin treningsuke, sier Kenneth Gabrielsen. – Jeg er meget fornøyd med tilstedeværelsen til spillerne. Det er utrolig gøy å ha så mange gode spillere tilgjengelig hele uken. – Mange av spillerne er skikkelig på hugget og viser at de er meget spillesugne og gleder seg til å spille seriekamp igjen.

– Vi i trenerteamet håper vi får se laget vårt vise masse energi og utstråling når vi på søndag skal jobbe hardt for to nye poeng, sier Kenneth Gabrielsen.

– Gjerpen har et bra toppnivå og har tøffe ungjenter som satser tøft når de ser en mulighet, forteller Kenneth Gabrielsen. – Gjerpen har en klassespiller på venstrekant som vi skal gi litt ekstra oppmerksomhet.  – Vi gleder oss veldig til denne kampen!

 

Kari Brattset og Tonje Refsnes er i kapteinteamet for Vipers denne sesongen.
Begge er klare på at i kamper hvor Vipers er store forhåndsfavoritter, så er dette kamper spillerne skal glede seg ekstra til å spille.
Det å takle forventningspress vil være en del av det å være Vipers-spiller fremover.

kari-super

– Det er kjempegod stemning i laget foran bortekampen mot Gjerpen, forteller Kari Brattset.  – Gjerpen har overrasket mot mange lag denne sesongen.

– Opprykkslag er alltid litt ekstra på i første sesong i elitedivisjonen, så jeg forventer en tøff kamp i Skien, forteller Kari Brattset.
– Likevel er det ingen tvil om at vi kommer dit som favoritter, og det er ekstremt viktig at vi lærer å takle favorittstemplet og lever opp til forventningene.

– Det er jeg sikker på at vi skal klare, sier Kari Brattset.

 

tonje-3

– Etter seieren over Byåsen borte fikk vi 4 dagers velfortjent fri, forteller Tonje Refsnes.  – Vi hadde da torsdag til søndag til fri disposisjon. – De fleste brukte denne friperioden til å reise hjem til familie da det ikke har vært så mye tid til dette så langt i sesongen. – Alle fikk ladet batteriene og var klare til en ny uke med gode treningsøkter foran kampen borte mot Gjerpen på søndag.

– Vi startet opp friske og klare på mandagskvelden, sier Tonje Refsnes. – Treningsuken har inneholdt håndballøkter med høy intensitet og vi har holdt bra trøkk på alle styrkeøktene.

– Motivasjonen og innsatsen har vært på topp hos alle spillerne, og vi er super motiverte for å prestere bra på søndag, sier Tonje Refsnes. – Vi ser ikke på de 11 dagene uten kamp som en ulempe, snarere tvert imot. – Vi har brukt denne perioden godt med en miks mellom fri, egentrening og fellestreninger. – Det er ingen tvil om at vi skal bite godt fra oss i Skien!

 

FAKTA:

Seriekamper for Vipers Kristiansand sesongen 2016/17.

Sola  36 – 25  (19-14).
Thorey Stefansdottir 8, Jeanett Kristiansen 6, Kari Brattset 5.

Tertnes  19 – 18  (10-12)
Jeanett Kristiansen 5, Kari Brattset 4, Kristin Nørstebø 3.

Byåsen  26 – 25  (12-13)
Jeanett Kristiansen 12, Thorey Stefansdottir 7, Kristin Nørstebø 3.

Oppsal  26 – 23  (11-14)
Kari Brattset 5, Ulrika Olsson 4, Jeanett Kristiansen 4.

Storhamar  32 – 26  (16-18)
Jeanett Kristiansen 9, Thorey Stefansdottir 5, Kari Brattset 5.

Stabæk  27 – 28  (14-12)
Jeanett Kristiansen 9, Marta Tomac 7, Vilde Jonassen 2.

 

.

 

Fotograf Terje Refsnes