Vipers kommer sterkere tilbake. – Vipers

Vipers kommer sterkere tilbake.

- Vi tåler et tap, bare vi kommer oss raskt videre.

.

7/1- 2017  
Første seriekamp i 2017 endte med tap for Vipers Kristiansand. Glassverket gikk forbi Vipers og overtok andreplassen på tabellen etter seier
23-22 i Drammenshallen onsdag.

Men selv med lange perioder i kampen hvor Vipers sliter med å få angrepsspillet til å sitte, er laget altså likevel kun sekunder fra poeng mot en medaljefavoritt.  Kristiansandsklubben jobber kontinuerlig med å utvikle laget i riktig retning og høster erfaringer og får referanser denne sesongen.

Etter kampen i Drammen har trenere og spillere nå en gyllen mulighet til å øve på å reise seg etter et tap.

kari_gif_terje-refsnes

Kaptein Kari Brattset forteller til vipers.no at hun ble tatt veldig godt i mot i Drammenshallen på onsdag.
– Det var mange kjente fjes der som det var hyggelig å se igjen.  Jeg liker meg godt i Drammenshallen, så det var fint å være tilbake.

Vipers har en langsiktig målsetting om å være best i 2019. Men Kari Brattset er klar på at spillerne ønsker å prestere allerede nå.

– Vi må vinne kampene også denne sesongen for å sikre en medalje i seriespillet.  Poengene kommer på langt nær av seg selv.  At vi tapte mot Glassverket sved, men alle tap svir like mye uansett.  Vi gjør alt vi kan for å vinne alle kamper. Og fokuset i hverdagen må være her og nå og ikke sesonger frem i tid.  Samtidig vet vi at lagbygging er en tidkrevende prosess og vi kan ikke forvente at alt går på skinner allerede denne første sesongen.

.

tonje_gif_terje-refsnes-3

– Jeg er helt sikker på at vi kommer sterkere tilbake etter tapet på onsdag, sier Kari Brattset. – Jeg vet at vi som lag har mye å gå på i forhold til det vi fikk vist mot Glassverket. Det er lenge siden sist tellende kamp og prestasjonen til begge lag svingte enormt i løpet av kampen.  Men vi skal ta med oss at vi klarer å hente oss inn og heve spillet fra en fryktelig dårlig start på andre omgang.  Selv om det ikke holdt helt inn denne gang.

Trener Kenneth Gabrielsen og Vipersspillerne hadde videoevaluering av Glassverketkampen i forkant av morgentreningen lørdag.
– Vi har fått gjort en god evaluering av kampen og fikk gjennomgått feil og hva vi skal forberede inn mot neste kamp, forteller Kari Brattset.  – Vi skal tåle et tap  bare vi kommer oss raskt videre og blir ferdig med kampen.  Det føler jeg vi har gjort og stemningen er veldig god i spillertroppen.

 

sakura_gif_terje-refsnes

Det har vært mye skriverier i media om spillere som kan være på vei inn i klubben.  Vipers er en attraktiv klubb med friskmeldt økonomi.  Vi spør kaptein Kari Brattset om alle spekulasjonene virker forstyrrende på spillegruppa?

– Vi spillere er vant til at det er litt uro rundt klubben i denne perioden av sesongen.  Det er alltid utskiftninger i en spillergruppe fra sesong til sesong. Heldigvis har vi en profesjonell spillegruppe i Vipers med gode verdier som greier å skille mellom det som skjer utenfor banen og det som skjer på banen.  Det er tett mellom kampene og alle poeng teller like mye.  Vi skal holde fokus på det vi kan påvirke og gjøre noe med; trening og forberedelse til kamp.

 

.

Alle foto ved Terje Refsnes.