– Det oser vilje, glød og entusiasme! – Vipers
Foto: Terje Refsnes.

– Det oser vilje, glød og entusiasme!

Kenneth Gabrielsen er godt fornøyd med jobben som er blitt gjort på treningene denne uka.

.

20/1-2017     

Alle foto ved Terje Refsnes. 

 

– Sola er i form, begynner trener Kenneth Gabrielsen.

Vi møter et Sola-lag som virkelig har prestert i 2017. De har to seire og de holdt Larvik til 14-14 til pausen, det sier sitt.

Jeg har sett kampene og vi må være meget skjerpet og godt forberedt til søndagens kamp i Åsenhallen. Vi vet at vi må opp på en meget godt nivå for å ta med oss begge poengene til Kristiansand.

I serieåpningen 7. september i Aquarama var det jevnt lenge før vi dro ifra utover i andre omgang og vi hadde mer ork enn Sola den gangen.
Et lag som er i flytsonen og som har fått spilt på seg en god porsjon  selvtillit klarer som regel og skvise mye mer ut, så vi er klare på at dette blir en tøff kamp.

Jeg er veldig godt fornøyd med den jobben som blir gjort på treningene om dagen. Jeg synes vi holder et meget høyt nivå på mye av det vi foretar oss. Det oser vilje, glød og entusiasme av det meste.  Vi vil veldig mye og det er et fint eierskap til konseptet vi jobber med hver dag.
Det som gleder aller mest er at de spillerne som slet litt i starten av 2017 nå begynner å få flyt og orden på kropp og hode.

Vi gleder oss vanvittig til søndag!, avslutter Kenneth.

Søndagens motstander Sola ligger nr 8 på tabellen med 7 poeng på 11 kamper.  Målforskjell pr kamp i gjennomsnitt er 26-30.

Resultatene i januar:
Sola – Halden 34-33
Larvik – Sola 31-25
Tertnes – Sola 22-23

Tonje Nøstvold er både Sola´s og Grundigligaens toppscorer med 77 mål.
Linjespiller Oda Aasheim står med 47 scoringer, mens Anna Bjørke Kallestad har 39 mål.
Disse 3 står bak nær 60% av scoringene til Sola hittil i sesongen.

1998-talentet Line Ellertsen går fra Glassverket til Sola nå midt i sesongen, men hun er ikke spilleklar før 12. februar og spiller dermed ikke kampen mot Vipers på søndag.

.