– Vi stiller bedre rustet denne gang. – Vipers

– Vi stiller bedre rustet denne gang.

Kenneth Gabrielsen føler Vipers er godt forberedt til oppgjøret i Oppsal Arena.

.

18. februar 2017.  

– Oppsal er litt nede for øyeblikket forteller trener Kenneth Gabrielsen.

– Vi møter et lag som dessverre har fått mange skader på sentrale spillere den siste tiden. Dette er noe som selvfølgelig da har preget resultatene til Oppsal etter oppstarten i 2017.

– Da vi hadde besøk av Oppsal i Kristiansand i oktober ble det en meget tett kamp hvor vi vant 26-23 tilslutt.  Vi kan vel si at resultatet ljuger litt i forhold til hvordan kampen var.

– Vi ledet for første gang i kampen etter 22 minutter  i andre omgang og ledet med ett mål da det gjenstod under 1 minutt av kampen. Vi kan vel si at vi fightet til oss 2 poeng og hadde marginene på vår side.

– Oppsal er en vrien motstander og de bruker en del 7-6 spill og har en brukbar 5-1 formasjon i det defensive. I tillegg har de en solid målvakt i Tømmerbakke.

– Jeg tror vi stiller bedre rustet denne gang, vi er godt forberedt  på hva som møter oss når vi kommer til Oppsal Arena i morgen. Men selvfølgelig er det alltid en utfordring å møte nye spillere som Christina Andersen som på gode dager virkelig vet hvor målet står. I tillegg har de noen unge uredde spillere som blant  annet Malin Lundemo.

– Vi gleder oss veldig til denne kampen! Vi ønsker fortsatt utvikling i alle faser i spillet vårt. Jeg synes virkelig jentene legger ned jobben i det daglige og vi alle ønsker å spille nok en god kamp, avslutter Kenneth Gabrielsen som føler Vipers har tatt nye steg som følge av godt treningsarbeid etter Byåsen-kampen.  Denne uken har spillerne gjennomført ti treningsøkter på seks dager fordelt på håndball, styrke og løp.

 

Søndagens motstander i Oppsal Arena ligger nr 8 i Grundigligaen med 9 poeng, som er 13 poeng bak Vipers. Oppsal står med 4 seire, 1 uavgjort og 9 tap.  Målforskjellen er 352 – 385.  Snittresultatet i kamper denne sesongen er tap 25 – 28.

Oppsal har tapt sine 4 siste seriekamper.  Tap mot Halden (25-32) og Sola (24-25) har ført Oppsal fra en trygg plass midt på tabellen til å bli involvert i nedrykksstriden.  Laget er nå bare to poeng over kvalikplass.

Oppsal hadde føringen i store deler av oppgjøret i Aquarama i det motsatte oppgjøret i høst, men Vipers kom sterkt i sluttminuttene og vant 26-23.  Oppsal viste også hva som bor i laget i møtet med Byåsen, hvor de vant 26-25.

 

Mestscorende for Oppsal:
(12)  Marte Røkke, venstreback  63 mål  (4,5 i snitt)
(21)  Malin Aune, høyrekant  55 mål  (4.2 i snitt)
(33)  June Bøttger, venstrekant  46 mål  (3,3 i snitt)
(37)  Guro Nestaker, midtback  44 mål  (4,4 i snitt)
(45)  Karoline Borg, høyreback  40 mål  (3,1 i snitt)

Faktisk scorer Oppsal i snitt 4 mål på hver spilleposisjon pr kamp.

 

.