– Vi skal gjøre alt vi kan for å ta den syvende seieren på rad. – Vipers

– Vi skal gjøre alt vi kan for å ta den syvende seieren på rad.

Kenneth Gabrielsen foran oppgjøret i Nadderud Arena søndag mot Stabæk.

.
4. mars 2017.

– Da er vi ferdig med en meget viktig februar måned, konkluderer trener Kenneth Gabrielsen.  – Vi har levert varene og slått Tertnes, Byåsen, Oppsal og Storhamar på rekke og rad.

– Jeg føler vi har fått god sving på ting og hatt en fin utvikling i spillet, og er nå for fullt med i medaljekampen. Vi har nå seks kamper på stripe og vi har tangert klubbrekorden på antall seire på rad.

– Nå går vi inn i mars måned der medaljer og plasseringer skal fordeles. Vi startet søndag i Nadderudhallen mot Stabæk. De fleste husker vel at vi gikk på et forsmedelig tap hjemme mot Stabæk 19. oktober.  Vi tapte den kampen, men vel og merke knepent 27-28.

– Vi fikk da en erfaring om at det å ta en kamp av gangen er viktig. Tapet kom mellom to europacupkamper mot russiske Lada Togliatti. Vi hadde vel mer fokus på returoppgjøret mot Lada enn vi hadde fokus på Stabæk.

– Det straffet seg selvfølgelig. Men erfaringer og referanser skaper utvikling!

– For oss fremover gjelder det å ha fokus på en kamp av gangen og  tenke på hva vi kan få gjort noe med.  Vi skal være godt forberedt på søndag og gjøre alt vi kan for å ta den syvende seieren på rad. Stabæk har kvaliteter som vi har respekt for.  Og vi er ydmyke i forhold til det vi har levert så langt i sesongen, påpeker Kenneth Gabrielsen.

 

Foto: Terje Refsnes.

 

Søndagens motstander i Nadderud Arena startet sesongen med minus 3 poeng.  Etter Haldens konkurs mistet laget ytterligere 4 poeng og står bare med 5 poeng og ligger på kvalikplass for nedrykk til 1. divisjon.  I snitt scorer Stabæk 25 mål pr kamp og slipper inn 28 mål.

Etter seieren i Aquarama i oktober i fjor, har Stabæk spilt 9 kamper.  Kun en seier (mot Rælingen) og 8 tap er fasiten i disse oppgjørene.

Toppscore for Stabæk:
(16)  Helene Fauske, venstreback  71 mål  (4,4 i snitt)
(18)  Kristiane Stormoen, midtback  68 mål  (4,2 i snitt)
(31)  Thea Karlshaugen Pettersen, høyreback  59 mål  (3,7 i snitt)
(44)  Henny Reistad, venstreback  45 mål  (2,8 i snitt)
(46)  Jenny Handal Sneve, venstrekant  44 mål  (2,8 i snitt)

 

.