– Rælingen skal ikke få lov til å stikke kjepper i hjulene for oss! – Vipers
Foto: Terje Refsnes.

– Rælingen skal ikke få lov til å stikke kjepper i hjulene for oss!

Kenneth Gabrielsen er klar på at begge poengene må gå til Vipers.

.
22. mars 2017.

– Etter forrige ukes landslagssamlinger  var vi alle samlet til trening tirsdag, forteller Kenneth Gabrielsen.  – Økten ble helt grei og vi gikk igjennom spillet vårt og fikk frisket litt opp i relasjoner og samhandling.

– Vi har forberedt oss på vanlig måte og tar selvfølgelig Rælingen på ramme alvor. Vi skal kjempe for en sølvmedalje og da skal ikke Rælingen få lov til å stikke kjepper i hjulene for oss.

– Vi må ha begge poengene med oss hjem til Kristiansand, fastslår Kenneth.

– Rælingen har hatt en meget tøff sesong. De har ikke fått ut hele potensialet sitt og har ikke klart å takle det andre året i toppdivisjonen. De spiller meget ambisiøst med et forholdvis komplisert angrepsspill med mange kombinasjoner i ett og samme angrep. Det gjelder for oss og være tålmodig å vente til det reelle trykket kommer, sier Kenneth.

– De har scorer 18.7 mål i snitt pr kamp i Grundigligaen. Av disse målene kommer de fleste på andrebølgen i ankomstfasen og  på raske avkast. De kjører etter på nesten hver eneste ball. Så vi er forberedt på at vi må løpe mye.

 

– Gledelig nyhet for oss er at vi har Kirstin Nørstebø tilbake i spill. Det er flere som viser storform og Ulrika ser til å være tilbake i godt gammelt slag og viser  gode skudd og valg på trening

– Vi ser virkelig frem til denne kveldskampen onsdag i Skedsmohallen, forteller Kenneth Gabrielsen til vipers.no.

 

 

.