– Vi skal stå sammen både før, under og etter kampen. – Vipers

– Vi skal stå sammen både før, under og etter kampen.

Kenneth Gabrielsen og Vipers-spillerne ser frem til søndagens kamp i et fullsatt Aquarama.

.
24. mars 2017.          
– Da står vi på tampen av sesongens seriespill, begynner Kenneth Gabrielsen. – Det snakkes om medaljer og utsolgt hall. Det er jo akkurat denne situasjonen vi har jobbet hardt for frem til nå.  Den siste seriekampen i Aquarama. Forhåpentligvis blir det også tre hjemmekamper til i sluttspillet. Dette kan vi faktisk avgjøre selv.

Foto: Terje Refsnes.

– Vi har satt oss selv i et drømmescenario, sier Kenneth.  Med seier i Aquarama på søndag vinner vi klubbens første sølvmedalje i seriesammenheng og klubbens første seriemedalje siden 2003.  At vi kan få lov til å avgjøre dette på hjemmebanen foran over 2200 mennesker i AQ er jo helt fantastisk.

– Man kan fort bli litt revet med når vi har vunnet 9 kamper på rad og at dette her kommer til å gå veien. Men jeg har virkelig tro på det vi holder på med om dagen, fastslår Kenneth.

– Vi har både ferdigheter, sult og lyst til å prestere på søndag.  Det er faktisk dette det handler om.  Presterer vi opp mot vårt beste skal Glassverket være fryktelig gode for å slå oss, fastslår Kenneth.  – De mulige festbremsene fra Drammen har de to siste årene tatt sølv og bronse i serien. De har vært i to sluttspillfinaler og i tillegg til en cupfinale. De har en kultur innad i laget og klubben som tilsier at de leverer når det gjelder.

– Nå dreier alt seg om kampen på søndag. Det som er blitt levert av resultater tidligere i sesongen og tidligere år har ingen ting å si.  Vi skal tåle og bomme et skudd eller tre. Vi skal også tåle å tape en duell eller to. Det viktigste er at vi står sammen både før, under og etter kampen, påpeker Kenneth.

 

– Vi sees søndag.  Jeg tror dette blir meget bra! sier en optimistisk Vipers-trener Kenneth Gabrielsen.

 

.