Vipers og Scandic Kristiansand Bystranda forlenger avtale! – Vipers
hanne Henriksen (Salgssjef) og Håvar Solum (Hotelldirektør)

Vipers og Scandic Kristiansand Bystranda forlenger avtale!

Vipers Kristiansand signerte sist søndag en ny hovedsponsoravtale med Scandic Kristiansand Bystranda.

–       Vi har vært hovedsponsor i Vipers i fire år nå, og det er med svært stor grad av stolthet og glede at vi nå signerer en fortlengelse av avtalen, i første omgang for to år, sier hotelldirektør Håvard Solum

–       For oss er Vipers en naturlig samarbeidspartner. Både med tanke på hvor hjemmekampene foregår (Aquarama) og at Scandic er en stor sponsor av Norges Håndballforbund. Vi ønsker å være med å støtte lokal idrett og befeste vår posisjon som byens idrettshotell. I tillegg er det å være med på et vinnerlag viktig og ikke minst det faktum at Vipers er meget dyktige på å få sponsornettverket til å bruke hverandre. Så vi gleder oss til fortsettelsen.

Vi gratulerer og er utrolig stolt over å ha et fantastsik hotell med videre på laget!