– Vipers og Sørlandet kommer alltid til å bety mye for meg! – Vipers
Foto: Terje Refsnes.

– Vipers og Sørlandet kommer alltid til å bety mye for meg!

Thorey Stefansdottir drømmer om å avslutte Vipers-karrieren med seier i sluttspillet.

.
10. april 2017.

 

– Jeg kom til Vipers sommeren 2013, samme året som Terje Marcussen begynte i klubben, forteller Thorey Rosa Stefansdottir til vipers.no. Thorey som altså flytter hjem til Island etter denne sesongen.

– Fra jeg kom til Vipers har klubben blitt stadig mer profesjonelle fra år til år.  Og  tilskuertallet i Aquarama har også økt hvert år.  I dag er det noe av de gøyeste jeg vet, å få spille i et fullsatt Aquarama, forteller Thorey oppglødd.  – Det blir en av de tingene jeg kommer til å savne mest når jeg reiser!  Det er så mye trøkk i hallen og det gir så mye ekstra adrenalin som fører til ekstra energi på banen. Det har hjulpet oss veldig denne sesongen og ført til de gode resultatene vi har fått, skryter Thorey.

Foto: Terje Refsnes.

– Det blir en tøff oppgave å følge opp de to gode kampene vi hadde på slutten i seriespillet (mot Glassverket og Larvik).  Det blir krevende å komme inn i sluttspillet etter en lang pause, forteller Thorey. –  Men vi har trent veldig hardt denne uken og nå får vi litt påskeferie for å lade batteriene. Men vi tar med oss de gode følelsene og selvtilliten som vi fikk inn i sluttspillet. Jeg håper virkelig at vi kommer oss til finalen!  Jeg har lyst til å vinne sluttspillet før jeg reiser. Det hadde vært en drøm å avslutte en bra Vipers-karriere med sluttspillseier, sier Thorey.

– Vipers og Sørlandet kommer alltid til å bety mye for meg, sier Thorey. – Her har jeg venner og bekjente som jeg garantert kommer til å holde god kontakt med i fremtiden.  Jeg har allerede begynt å planlegge turer for kjentfolk til Island, smiler Thorey.

– Fra neste sesong  skal jeg spille for Fram Reykjavik, forteller Thorey . Det er den klubben jeg spilte for før jeg reiste fra Island i 2009.  Fram fikk sølv i serien denne sesongen, men neste år regner jeg med at vi går for gull!
.
– Fram har vunnet plass i Europacupen, men jeg vet ikke ennå om de tar plassen eller ikke.  Det er litt vanskelig å sammenligne nivået på Fram og Vipers.  Det er nok litt lavere, kanskje på nivå med lagene som ligger i nedre del av Grundigligaen.  Fram har mange islandske landslagsspillere  og har en god trener.  Jeg har tro på at dette blir veldig bra!
.
– Klubben jeg skal spille for er altså i Reykjavik. Jeg har mange gode venninner der og kjenner godt til klubben.  Det blir godt å komme tilbake, sier Thorey.  Vi får se om jeg kan klare å lage et opplegg sånn at vi kan komme på treningsleir til Kristiansand, det hadde vært gøy! avslutter Thorey Stefansdottir.

 

 

 

.