– Jeg håper og tror at vi skal kjempe om medaljer også i sluttspillet! – Vipers
Foto: Terje Refsnes.

– Jeg håper og tror at vi skal kjempe om medaljer også i sluttspillet!

Sanne Bak Pedersen er glad for at det fortsatt er mange treninger og kamper igjen av sesongen.

 

11/4 – 2017.                         

– Jeg hadde min første sesong i Vipers 2010/11 og da spilte vi fremdeles i Karusshallen, forteller venstrekant Sanne Bak Pedersen til vipers.no. – Det var på mange områder en helt annen verden enn hva vi opplever i dag.  Karuss hadde dog sin helt egen sjarm, men kan ikke sammenlignes med Aquarama.

– Det har vært en reise både oppover på tabellen, men også i proffesjonalitet, fortsetter Sanne.  – Vi har gått fra å trene 4 ganger i uken og vaske klister av gulvet i Karusshallen etter trening, til nå hvor vi ofte har flere økter om dagen og spiller for 2000 tilskuere.

– Klubben har arbeidet hardt, målrettet og har bygget sten for sten over tid, noe vi nå høster fruktene av.  Men samtidig tror jeg dette bare er begynnelsen.  Det blir veldig spennende å følge Vipers fremover, sier Sanne forventningsfult.

Foto: Terje Refsnes.

– Nå går vi straks inn i sluttspillet. Jeg kan ikke huske noen sesong hvor vi ikke har vært med i sluttspillet. Men vi har noen bedre kort på hånden denne gang, sier Sanne.  – Vi har mye selvtillitt med oss fra en god sesong og spesielt kampene hjemme mot Glassverket og borte mot Larvik står klart i hukommelsen!  Det var noen historiske dager for oss og hele Vipers-familien.

– Nå blir kunsten å klare å nullstille oss til kvartfinalene mot Sola, påpeker Sanne.  – Selvfølgelig ønsker vi å komme lengst mulig, men hvis vi ikke er 100% på i løpet av kvartfinalekampene kan sluttspillet være over for vår del allerede 23. april.  Jeg håper og tror på at vi skal kjempe om medaljer også i sluttspillet.  Det ville være en fin avskjedsgave!

Foto: Terje Refsnes.

– Jeg gir meg etter denne sesongen, forteller Sanne Bak Pedersen.  – Det blir selvsagt merkelig og en helt annen hverdag.  Men jeg kommer faktisk til å nyte en sommer uten joggeskoene låst fast til føttene.

– Det er ingen tvil om at jeg vil savne alle de herlige jentene på laget, og hele Vipers-familien.  Jeg flyttet hit og hadde ingen nettverk eller familie i nærheten, så Vipers ble min lille bonusfamilie.  Her er det så mange hyggelige mennesker som alltid stiller opp og hjelper til, det kommer jeg aldri til å glemme.

– Jeg har funnet meg godt til rette og trives så vi blir boende her i Kristiansand, forteller Sanne.  Datteren min har mange søte håndball-tanter som hun gleder seg til å heie på neste sesong.

– Men det er mange treninger og forhåpentligvis mange kamper før jeg skal tenke på livet etter håndballen.  Håper å se mange av dere på tribunen i Aquarama 23. april! oppfordrer Sanne Bak Pedersen.

 

 

 

.