– Det er utrolig kult at vi greide sølvmedalje! – Vipers

– Det er utrolig kult at vi greide sølvmedalje!

Kristin Nørstebø om hvordan hun har opplevd sesongen som Vipers-spiller så langt.

 

12/4 – 2017.

– Da var seriespillet over for i år, og vi er straks klare for sluttspill! forteller høyre bakspiller Kristin Nørstebø til vipers.no.  –  Jeg har fått i oppgave å oppsummere mine opplevelser som ny spiller i klubben, og det gjør jeg med glede. I mine 9 måneder som Vipers-spiller har jeg opplevd utrolig mye gøy.

– Da jeg pakket bilen for å sette nesen mot Kristiansand og Vipers var jeg veldig spent, heldigvis helt uten grunn.  Jentene og menneskene rundt laget var fantastisk imøtekommende. I oppkjøringen trente vi mye, og spesielt den fysiske treningen ble prioritert. Vi hadde en tilnærmet perfekt oppkjøring hvor vi fikk gjort mye på kort tid.

– Selv om kampene før jul bar preg av at vi var mindre samspilt, synes jeg at vi spilte mange gode kamper, sier Kristin. – Vi spilte 17 offisielle kamper før jul, og vant 14.  Av disse hadde vi 7 seire av 8 mulige i seriespillet.  Dette la grunnlaget for en bra vårsesong.

– Før jul fikk vi også prøvd oss i Europacupen. At vi røyk ut på bortemålsregel mot Lada Togliatti ga oss nyttig læring i forhold til neste års eventyr. Sånne smeller gir motivasjon til å gå lengre neste sesong – jeg gleder meg, forteller Kristin.

– Desember ble brukt godt, og det fysiske ble igjen prioritert, forteller Kristin Nørstebø. – Vi hadde hell i uhell, for i den perioden var det noen småskader som vi fikk pleiet godt.

– Januar startet dessverre blytungt, med tap mot Glassverket og Larvik.

– Det positive etter disse kampene var hvordan vi hevet oss, forteller Kristin entusiastisk. – Det var akkurat som om alle hevet seg 10 %, og det var et helt annet lag som møtte til bortekamp mot Sola 22.januar.  Etter det har vi seilt på en herlig vinnerbølge, med 11 seire på rad!

Foto: Terje Refsnes.

– Siste uken med seriekamper, med seire mot Glassverket og Larvik, var kronen på verket for et fantastisk seriespill. Det er utrolig kult at vi greide sølvmedalje allerede første sesongen min i Vipers.

– Nå er vi klare for sluttspill. Det er ingen tvil om at vi har trent bra frem til vi tok påskeferie. Og jeg tror mulighetene er store for at vi kommer langt, sier Kristin.

– Jeg må benytte anledningen til å takke alle som stiller opp for oss jentene.  Alt fra trenere og støtteapparat, sponsorer, frivillige og tilskuere!  Uten dere hadde ikke denne sesongen blitt like kul. Jeg håper alle er motiverte for å gjenskape stemningen vi har hatt i Aquarama i hele år. Dere er helt enestående, avslutter Kristin Nørstebø begeistret.

 

 

 

.