– Vi skal gjøre alt for å ta oss hele veien til finalen! – Vipers

– Vi skal gjøre alt for å ta oss hele veien til finalen!

Kari Brattset oppsummerer dagens kamp mot Sola og er trygg på at Vipers vil gjøre en enda bedre kamp på søndag.

.

19 april 2017.

Vipers Kristiansand dro til Åsenhallen med mål for øye å ta med et godt resultat tilbake til Kristiansand.  Kristin Nørstebø lagde kampens første scoring, men Sola kom tilbake og var i ledelse 2-1 en kort stund.  Etter 6 minutter scorte Jeanett Kristiansen sin første av åtte scoringer og førte Vipers i ledelse med 3-2.  Derfra og ut kampen var Vipers i føringen.  Etter 18 minutter var ledelsen 12-6.  Til pause ledet Vipers 13-12.

I starten av andre omgang var Jeanett Kristiansen og Kari Brattset toneangivende i målprotokollen og Vipers økte ledelsen til 24-15 ved halvspilt.  Vipers vant kampen med 6 mål, 27-21 og har et godt utgangspunkt foran returkampen i Aquarama søndag førstkommende.

Jeanett Kristiansen ble kåret til banens beste spiller.

– Vi feiret sølvet etter Larvik-kampen og fikk en god treningsuke før påske, forteller kaptein Kari Brattset. – Vi hadde harde treninger både fysisk og på parketten, så vi skulle være best mulig rustet før sluttspillet.

– I påsken fikk vi 5 dager fri fra felles trening og tid til å restituere og lade opp maksimalt.  Vi møttes igjen nå på mandag og fikk to gode håndballøkter før dagens møte med Sola.

– Vi merket fra start at det var mye vilje i laget og vi løp på det vi kunne, sier Kari. – Dessverre ble det litt lite disiplin, som førte til mange tekniske feil, slurv i forsvar og bom fremover.

– Vi spiller bra i perioder i begge omganger, og vi klarer å øke ledelsen i andre omgang til 6 måls ledelse før hjemmekampen på søndag.  Jeg er trygg på at vi vil heve oss fra feilene i dag og gjøre det enda bedre på hjemmebane til søndag, forteller Kari Brattset.

– Så skal vi gjør alt vi kan for å ta oss hele veien til finalen!

FAKTA:
Sola – Vipers Kristiansand   21 – 27   (12-13)

Jeanett Kristiansen  8
Kari Brattset  4
Sanne Bak Pedersen  3
Linn Jørum Sulland  3
Marta Tomac  3
Ulrika Olsson  2
Thorey Stefansdottir  2
Tonje Refsnes  1
Kristin Nørstebø  1

 

Toppscorere for Sola var Tonje Nøstvold 7 mål og Line Ellertsen 6 mål.

 

 

.