– Det viktigste er selvfølgelig at laget vinner. – Vipers

– Det viktigste er selvfølgelig at laget vinner.

Jeanett Kristiansen er BB-grossisten. Men hun setter, som alle andre i Vipers, laget foran egen prestasjon.

.

21 april 2017

Etter hver spilte håndballkamp kåres banens beste spiller (BB).  I seriekampene for Vipers denne sesongen har Jeanett Kristiansen blitt kåret til banens beste ved 8 anledninger og Kari Brattset 6 ganger.

– Jeg er fornøyd med sesongen, til å være ett nytt lag, har vi prestert meget godt, sier Jeanett Kristiansen til vipers.no.  – Jeg synes det er gøy å prestere, og det er noe jeg prøver å gjøre i hver kamp. – Det er moro å bli lagt merke til.

– Men det viktigste er selvfølgelig at laget vinner . Så er den som blir banens beste en bonus, sier Jeanett.

Foto: Trond Sørøy.

Jeanett Kristiansen har hatt en god førstesesong i Vipers-drakt.  Hun ble mestscorende venstreback i Grundigligaen med 131 scoringer. Hun har vært på månedens lag i Grundigligaen en rekke ganger og er et skritt nærmere landslagsspill etter å ha blitt innkalt til alle landslagssamlinger denne sesongen.

 

– Jeg lovet meg selv at jeg skulle komme tilbake helt rå, og være i sinnsyk form etter operasjonen i håndleddet november 2015, forteller Jeanett. – Jeg hadde god tid på meg, og trente to økter hver eneste dag.  Jeg fikk god hjelp av samboeren min  Ole Christian.  Så jeg tipper jeg får igjen nå for det harde arbeidet jeg har nedlagt. Og til neste år skal det bli enda bedre! lover Jeanett Kristiansen

– Jeg har nok blitt råere til å bruke farten min. Og jeg trener også mer bevisst på å bruke farten min.

– Kenneth Gabrielsen har hatt noen fine og gøyale ekstraøkter med meg på dagtid som også har hjulpet meg til å bli en bedre håndballspiller, forteller Jeanett.  – På disse øktene får jeg mulighet til å fokusere kun på meg selv og det er lettere for Kenneth å gi meg konstruktive tilbakemeldinger når det er bare oss to.

Foto: Trond Sørøy.

– Jeg er veldig glad for at jeg valgte å reise til Kristiansand, sier Jeanett.  – For å være helt ærlig, så fikk jeg nok litt sjokk over at det var Vipers som var klubben som ønsket å satse, jeg vet ikke hvorfor, men jeg hadde ikke sett for meg det.

– Kristiansand er ikke så langt ifra familien min, 4 timer til Østlandet, og 2,5 time til Egersund. Dette var en god mulighet for meg, og når Ole Christian ville bli med så passet det perfekt.

– Nå trives jeg veldig godt både i byen og i Vipers og gleder meg til flere sluttspillskamper, sier Jeanett Kristiansen begeistret.

 

 

.