– Jeg synes vi spilte en grei kamp i kveld! – Vipers
Foto: Terje Refsnes.

– Jeg synes vi spilte en grei kamp i kveld!

Tonje Refsnes er fornøyd med at semifinaleplassen ble sikret med 7-målsseier over Sola.

.

23 april 2017

 

– Hver kamp lever sitt eget liv, begynner Tonje Refsnes.  – Semifinalebilletten var ikke garantert før kampen i Aquarama var blåst av.  Men det er klart at vi hadde et godt utgangspunkt foran returoppgjøret.

– Vi har forberedt oss slik som vi alltid pleier før kamp, forteller Tonje.  – Vi har hatt en fysisk økt, to håndballøkter og videomøte som normalt. Det er viktig å kunne nullstille seg fra kamp til kamp, og tenke at kveldens kamp startet på 0-0 og ikke 6-0.

Foto: Terje Refsnes.

– Det er naturlig at spillet vårt blir bedre og bedre utover i sesongen, uavhengig av motstander. Vi jobber knallhardt hver dag på trening for å kunne prestere optimalt i hver eneste kamp.

– Vi har nok enda til gode å prestere helt optimalt mot en antatt dårligere motstander, men seier er det viktigste, sier Tonje.  – Vi hadde en fysisk økt på torsdag, dagen etter forrige kamp. Fredag og lørdag trente vi håndball som normalt. I tillegg hadde vi videomøte på lørdagen.  Her så vi klipp fra onsdagens kamp med situasjoner som vi ikke var fornøyd med.

– Vi ble enige om at vi måtte skjerpe alle faser i spillet, spesielt antall tekniske feil, forteller Tonje. – Borte mot Sola hadde vi 20 (!) tekniske feil, og dette er alt for mye.  Vi ble enige om at vi måtte slutte å gamble i pasningsspillet og kjøre en tryggere spillestil.

– Jeg synes vi klarte dette til de grader i kveldens kamp. Jeg har ikke oversikt over hvor mange tekniske feil vi fikk til slutt, men det ble vel rundt 6-7. Dette er absolutt innafor og en stor forbedring fra onsdagens kamp, sier Tonje fornøyd.

– Jeg synes vi spilte en grei kamp i kveld.  Vi ble enige på forhånd at vi ønsket å være fornøyd etter kampen, og at hvis vi klarte det så hadde vi mest sannsynlig vunnet.

– Vi malte på igjennom hele kampen og det viste seg på sluttresultatet da vi vant med 7 mål. Resultatet var greit, men vi kunne sluppet inn færre mål i første omgang. 15 mål til pause var litt mye, sier Tonje.

– Vi ble enige i pausen om at vi måtte være enda mer displinerte og hardtarbeidende i forsvar, og dette klarte vi fint i andre omgang.

– Det viktigste idag var å komme seg videre til semifinalen. Det blir spennende å se hvem vi møter i semifinalen, men det blir uansett en hard kamp. Vi er fortsatt sultne på mer, og vi holder trøkket oppe. Det er viktig at vi er flinke i denne sluttperioden på treninger for vi vil komme til finalen! forteller Tonje Refsnes entusiastisk til vipers.no.

FAKTA:

 

VIPERS KRISTIANSAND – SOLA   34 – 27   (21-15)

Banens beste spiller:  Thorey Rosa Stefansdottir

Jeanett Kristiansen  9
Thorey Stefansdottir  6
Kristin Nørstebø  4
Marta Tomac  4
Mathilde Kristensen  3
Kari Brattset  3
Karoline Olsen  1
Tonje Refsnes  1
Sanne Bak Pedersen  1
Linn Jørum Sulland  1
Ulrika Olsson   1

 

Toppscorer for Sola ble Line Ellertsen 6 og Tonje Nøstvold 6.