– Kampen på søndag ble ikke slik vi hadde planer om. – Vipers
Foto: Herman Folvik.

– Kampen på søndag ble ikke slik vi hadde planer om.

Elisabeth Rosenvold oppsummerer gårsdagens Storhamar-kamp.

.

1 mai 2017.

 

– Kampen på søndag ble ikke slik vi hadde planer om, begynner målvakt Elisabeth Rosenvold. – De første minuttene var bra, hvor vi leder 5-2. Ellers synes jeg ikke vi svarer på bearbeidelsene til hverandre, til tider står vi stille og mottar ball, setter i gang en bevegelse og slik fortsetter nestemann. Vi stopper mye opp og skaffer ikke alltid et godt overblikk.

Foto: Terje Refsnes.

– Storhamar er flinke til å ”ta ut” spillere hos oss, men det er i utgangspunktet noe vi skal utnytte slik som for eksempel de store rommene de gir oss når de legger ut to frimerker, forteller Elisabeth. – Bakover fungerte det heller ikke bra, men det skal sies at skuddene deres satt godt. Dette er noe vi må forstyrre mer i neste kamp og ha bedre kommunikasjon sammen.

 

– Vi er selvfølgelig ikke fornøyd med kampen, og det var en skuffet gjeng som reiste fra Hamar søndag kveld, sier Elisabeth. – Men vi skal gjøre det bedre hjemme, vi skal være det laget med mest entusiasme og her trenger vi også publikum! Vi skal være klare når fløyta går og jobbe for hverandre.

 

– Stemningen før kampen var veldig god. Det var godt humør og vi gledet oss til kamp. Så jeg tror ikke at det var at vi ikke var klare, sier Elisabeth. – Det å skulle møte Storhamar allerede til onsdag er bare et pluss. Kampen ligger friskt i minne og vi er en revansjesugen gjeng som skal vise hva vi har inne og vi faktisk er gode for.

Foto: Marius Westerhaug.

– Resultatet vi tar med oss er et godt utgangspunkt, vi taper med 2 mål og scorer mange mål på bortebane. Det vi må gjøre er å vise enda mer entusiasme og jobbe for hverandre bakover og forover. Muligheten til å nå en sluttspillfinale lever så absolutt!

 

– Styrken til Vipers denne sesongen er at vi har mange gode kvaliteter i laget, forteller Elisabeth. – Vi har et temposterkt lag. Og ikke minst har vi lite skader som gjør at vi kan trene bra og vi har mange spillere å bytte på.  Iveren og entusiasmen på trening i denne siste perioden har vært god.  Vi har trent veldig bra og gir alt.

 

– At vi har et forventningspress ligger vel i kortene, sier Elisabeth Rosenvold. – Vi har en god stall, og vi slo Larvik i siste bortekamp. Satsningen i Vipers er formidabel, og stallen neste år blir enda sterkere med de nysigneringene som er gjort. Da følger det naturlig nok forventninger med.

 

– Til onsdag skal vi gi alt og vi skal vinne den kampen! Vi trenger som vanlig publikum som den ekstra spilleren og det er med på å gi oss ekstra energi! Vi gleder oss til kamp i Aquarama!

 

– Mot Storhamar fikk jeg noen minutter på banen ut i første omgang, en rolle jeg ikke har hatt denne sesongen. Det var både nervepirrende og gøy. Jeg har trent bra over lengre periode nå og synes formen og progresjonen er bra. Kenneth velger hvem som står banen, men får jeg muligheten til onsdag skal jeg prestere og gi alt! Nå fikk jeg den erfaringen på søndag, noe som alltid er bra å ta med seg videre, avslutter Elisabeth Rosenvold.

 

Foto: Terje Refsnes.

 

 

 

.