– Vi skal løpe og så får vi se om Storhamar orker å løpe like mye! – Vipers

– Vi skal løpe og så får vi se om Storhamar orker å løpe like mye!

Vipers er klar for revansje i semifinale nr 2 mot Storhamar i AQ onsdag.

.

2 mai 2017.

 

– Det ble tap på Hamar i den første semifinalekampen på søndag, innleder Kenneth Gabrielsen. – Men bare med to baller og semifinalen lever.

– Det ble en litt merkelig kamp i Boligpartner Arena.  Jeg følte vel at vi spilte litt med håndbrekket på. Vi fikk ikke noe rytme i noen av spillets faser.

Foto: Terje Refsnes.

– Forsvarsmessig var vi ikke nok skrudd på, sier Kenneth. – Vi gjorde til dels som vi var blitt enige om i kampplanen. Men det var ikke nok vilje og trykk i hverken hode eller kropp.

– Vi ble litt passive.

– I tillegg må vi vel skryte litt av Betina Riegelhuth som leverte på et meget høyt nivå.

 

– Ankomstspillet vårt hakket selv om vi var meget klar over at de kom til å ta ut spillere i den fasen. Dette blir bedre i morgen, lover Kenneth. – Vi skal løpe og så får vi se om Storhamar orker å løpe like mye.

– I etablert angrep ble det akkurat som forventet.  Vi fikk både ett og to frimerker i mot samt at Storhamar var meget flinke til å ta ut flere spillepunkter når ballfører hadde brukt opp stussen. Jeg både tror og regner med det blir bedre i morgen, sier Kenneth.

 

– Vi må fighte for hver eneste ball og intensiteten må være meget høy gjennom hele kampen. Vi må være litt mer nøyaktig enn på søndag med en del ting. Aggressiviteten må opp mange hakk.  Laget må gå foran alt og alle i tillegg skal det ose entusiasme fra alle som er tilknyttet Vipers i morgen.

– Jeg tror nok vi har en meget god mulighet uavhengig av hvem Storhamar stiller med i morgen

Og så håper vi på den ekstra utespilleren i hallen i morgen! sier Kenneth Gabrielsen forventningsfull.  – Et stappfullt Aquarama betyr enormt  mye .

Foto: Stian Bye Høgsveen.

 

 

 

.