– Jeg var veldig glad for å være med igjen! – Vipers
Foto: Terje Refsnes.

– Jeg var veldig glad for å være med igjen!

Vilde Jonassen er tilbake på banen etter flere måneder på sidelinja.

.

5 mai 2017.

– Det å være ute av spill pga skade er aldri gøy, forteller Vilde Jonassen til vipers.no.  – Å sitte på tribunen og ikke kunne være med å bidra, det er en kjedelig følelse. Det kribler i hele kroppen etter å være med.

Foto: Trond Sørøy.

– Jeg trodde tommelskaden skulle være en filleting og at jeg ville  være ute maks en måned.  Det verste er å ikke vite når en er klar igjen, sier Vilde. –  Jeg hadde ikke noe skade jeg kunne trene opp, det måtte få ro og tid til å gro. Det hadde  jeg jo ikke «tid» til.  Men jeg var positiv og brukte tiden til å trene godt.

– Jeg fikk god oppfølging av fysisk trener Ole, hvor jeg satte meg delmål for å ha noe å jobbe i mot. Det  gjorde treningen lettere.  Så jeg har kommet sterkere ut av skadeperioden.

– Følelsen av å endelig kunne spille igjen, den er så herlig!. – Jentene er kanskje litt lei av at jeg har for mye energi på tampen av sesongen, ler Vilde.

– Det er så deilig å få kunne gjøre det en synes er gøy! sier Vilde entusiastisk. Det å komme på trening og faktisk kunne trene håndball.  Jeg var i super ekstase den dagen jeg bare kunne kaste litt igjen, sier Vilde. – Skulle tro jeg hadde vunnet i Lotto!

Endelig fikk vi oppleve Vilde Jonassen-feiring igjen etter scoring! Foto: Terje Refsnes.

– Storhamar er et godt lag og vi visste det ville bli en tøff semifinale hjemme i Aquarama på onsdag. Ved pause lå vi to mål foran og slet med å rive oss løs.  Men vi startet andre omgang med 7 mot 6 spill og et knalltøft forsvar.  Etter det fikk vi en solid ledelse og hadde kontroll ut kampen, forteller Vilde. – En dyktig Sakura Hauge i mål hadde også sitt og si for at vi fikk overtaket.

– Nå er et av målene nådd, CL- kvalik!  Det er bare helt fantastisk deilig.

– Det var godt å få sprukket ballongen å komme ut på parketten igjen.  Jentene hadde allerede full kontroll da jeg fikk komme på banen. Det var så godt å være utpå igjen, og få satt et mål var heller ikke så verst, sier Vilde. – Jeg kan ikke mer enn å si at jeg var veldig veldig glad for å være med igjen. Tror nok hele kroppen lyste det! sprudler Vilde.

– Nå er det to kamper igjen av denne sesongen. Vi har gode muligheter mot Larvik, vi har vist det tidligere i sesongen og vi kan klare det igjen.  Vi har ingenting å tape, det blir de to siste kampene med disse jentene og da skal vi virkelig dra ut de siste kreftene. Spille som et lag og ha like god stemning som hjemme mot Storhamar, sier Vilde Jonassen, som er lykkelig for å være med igjen.

Foto: Trond Sørøy.

 

.