– Jeg har tro på at jeg kommer til å ta ytterligere steg i Vipers! – Vipers

– Jeg har tro på at jeg kommer til å ta ytterligere steg i Vipers!

Malin Aune flytter til Kristiansand i slutten av mai og ser fram til oppkjøringen.

.

9 mai 2017.

 

– Jeg er 22 år gammel og oppvokst på Ranheim i Trondheim, forteller Malin Aune. – Jeg begynte å spille håndball i Ranheim IL da jeg var 8 år gammel.  Jeg var en av de lengste på laget og spilte høyre bakspiller den første tiden på håndballbanen. Etterhvert passet jeg mer og mer som kantspiller og spilte høyrekant på juniorlandslaget i fem år.  Jeg spilte to sesonger for Selbu i 1.divisjon, før jeg flyttet til Oslo og spilte for Oppsal i tre sesonger.

– Jeg tror jeg har rundt 70 juniorlandslagskamper, forteller Malin. – For A-landslaget har jeg 22 kamper og 15 mål.

Malin Aune.  Foto: Svein-André Svendsen/NHF.

– Som seniorspiller har det største øyeblikket vært å vinne EM-gull for Norge i 2016. På klubblag var det stort  å vinne Spar-serien med Selbu, og 4.plass i serien og semifinale i NM med Oppsal sesongen 2014/15.

– Jeg flytter til Kristiansand i slutten av mai, sier Malin. – Da får jeg noen dager til å bli kjent med byen før oppkjøringa begynner.  Nå gleder jeg meg veldig til å komme i gang og ser fram til å være med på Vipers-reisen!

 

– Fra samlinger med landslagene har jeg blitt kjent med flere av spillerne på Vipers, forteller Malin.  Fra før kjenner jeg kjenner Marta Tomac, Kari Brattset, Jeanett Kristiansen, Kristin Nørstebø, Emilie Hegh Artnzen, Linn Jørum Sulland og Katrine Lunde.

Malin Aune var på landslagssamling med sine nye lagvenninner tidligere denne sesongen.  Fotograf: Vigdis Holmeset.

 

– Denne sesongen har det vært tøft å spille mot Vipers som har gode spillere på hver posisjon. Vi i Oppsal fikk virkelig kjenne på den gode fysikken i laget, noe som er en av Vipers store styrker.

– Jeg valgte å gå til Vipers fordi de har noe spennende på gang som jeg veldig gjerne har lyst til å være med på, sier Malin Aune. – Klubben har veldig høye ambisjoner som samsvarer med mine egne. Jeg har tro på at jeg kommer til å ta ytterligere steg i min utvikling i Vipers.

 

– Stemningen i Aquarama har vært utrolig bra i de kampene jeg spilt der. Det virker som det har blitt en stor interesse rundt laget og at hele byen stiller opp på kamp. Jeg gleder meg veldig til å få spille i et fullsatt Aquarama de to neste sesongene.

Malin Aune tar 7 meter i kampen mot Vipers 19. februar 2017. Foto: Terje Refsnes.

 

– Jeg tenker at mine styrker som spiller er at jeg jobber hardt for å utvikle meg for å nå mine mål. Jeg er en hurtig spiller og jeg prøver hele tiden å trene på nye skuddteknikker som gir meg et godt skuddrepertoar.

– Neste sesong vil vi ha et bra lag som helt klart skal være med å kjempe i toppen i Norge og vi skal også hevde oss godt i Europa.  Som spiller skal jeg jobbe hardt for utvikle meg så jeg blir en en viktig spiller for laget og bidrar i viktige kamper, forteller Malin Aune til vipers.no.

 

 

.