– Det var en veldig gøyal opplevelse! – Vipers
Foto: Terje Refsnes.

– Det var en veldig gøyal opplevelse!

Karoline Olsen har vært på LK98-samling og fikk med seg Final4 på kjøpet.

.
10 mai 2017.

 

I forbindelse med Final4-helgen i Champions League Kvinner i Budapest, Ungarn, ble  juniorlandslag fra fire nasjoner samlet til Junior National Final4.   Norge, Ungarn, Montenegro og Makedonia var deltakernasjoner.   Karoline Olsen fra Vipers spilte denne turneringen og scorte 3 mål i fredagens semifinale mot Makedonia og hadde 2 scoringer i lørdagens finale mot Ungarn.  Karoline har nå spilt 52 landskamper for juniorlandslaget LK98.

 

– Denne samlingen var starten på oppkjøringen mot EM, som er i slutten av juli, forteller Karoline Olsen til vipers.no. – Samlingen bestod av to deler.  Den første delen av samlingen var vi i Budapest der vi både spilte to kamper selv og så Final4 CL for kvinner. Det var en veldig gøyal opplevelse! sier Karoline begeistret.

– På fredag spilte vi den første kampen, som var semifinale mot Montenegro. Vi gikk tøft ut fra start og forsvarsspillet fungerte veldig bra. Det var også forsvar og ankomstfasen som var tema for samlingen, så det var veldig bra. Til pause ledet vi 15-5, og vi fortsatte bra ut i andre omgang. Montenegro scoret kun ett mål i løpet av de 20 første minuttene i andre omgang.  Sluttresultatet ble 33-15 til Norge.
.
– Lørdagens kamp mot et godt ungarsk lag ble langt tøffere, forteller Karoline. – Oppladningen til kampen var veldig annerledes ettersom at vi så begge semifinalene i CL før vi spilte selv. Det var selvfølgelig utrolig gøy og motiverende å se kampene. Det var skikkelig trøkk i hallen og veldig god stemning.
– Vi startet kampen veldig bra og ledet 5-1, men etter det var kampen jevn hele veien ut, sier Karoline. – Det ungarske laget var mye raskere enn Montenegro og de var utrolig gode i duellspillet. Vi tapte tilslutt kampen 29-27.

– På søndag hadde vi en fysisk økt om morgenen og så bronsefinalen og finalen i CL. Og fortsatt var det en enorm stemning i hallen. Veldig inspirerende å se på!

– De siste dagene har vi vært på Olympiatoppen og hatt fire fysiske økter. Samlingen har vært veldig gøy.  Spesielt på grunn av at vi fikk se Final4!

– Nå er jeg veldig klar for sesongens to siste kampene mot Larvik og skal gi alt, avslutter Karoline Olsen.

 

 

.