– Vi har nådd alle målsettinger for sesongen. – Vipers
Foto: Terje Refsnes.

– Vi har nådd alle målsettinger for sesongen.

Kenneth Gabrielsen og Vipers-spillerne går til sluttspillfinalene med lave skuldre.

.

17 mai 2017.

 

Sluttspillfinale  er gjevt, begynner trener Kenneth Gabrielsen.

– Når du kommer til sluttspillfinale i Norge er det alltid Larvik som står på den andre siden av banehalvdelen.  Vi kan ikke annet enn å være fantastisk imponert over hva Larvik har levert  over så mange år.  Faktisk er det rett og slett fantastisk og egentlig rart at det går ann.

– Vi står overfor et lag som aldri taper viktige kamper i hjemlig serie, fortsetter Kenneth.  – Vi står også overfor noen av det beste spillerne Norge noen gang har hatt og som nå skal spille sine siste kamper i sin karriere.

– Jeg ønsker å benytte anledningen til å takke Gro Hammerseng, Anja Edin  og Karoline Dyhre Breivang  for hva de har gjort for norsk håndball.  Det er imponerende.

 

– 29. mars 2017 spilte vi bortekamp mot Larvik, og resultatet ble 30-32.  Ja vi slo faktisk Larvik i en seriekamp i Larvik.  Vi ble selvfølgelig enormt glade for den seieren. Vi var det laget som var det første til  å slå Larvik i nyere tid.  Det ga en fantastisk gledesrus noen dager, sier Kenneth.

– Men den kampen og den seieren er ikke det viktigste og beste som har skjedd denne sesongen, sier Kenneth.  – Før kampen mot Larvik hadde vi allerede sikret oss det sølvet i serien som vi ønsket og håpet på. Deretter sto vi overfor et sluttspill og der var det kun finale som var godt nok.  Vi klarte det også.

Foto: Terje Refsnes.

 

– VI HAR NÅDD ALLE MÅLSETTINGER FOR SESONGEN! forteller Kenneth Gabrielsen fornøyd.

– Da er spørsmålet hvor mye vi ønsker og hvor mye vi klarer å gi Larvik kamp om en tittel denne sesongen, spør Kenneth.   –  Har vi nok ferdigheter ?  Har vi nok smartness?   Er vi allerede fornøyde med det vi har prestert ? Eller er vi fortsatt sultne nok ?  Er vi egentlig klar over hva som møter oss på torsdag?  – Det er jeg spent på, sier Kenneth.

 

–  Jeg tror alltid vi kan vinne , men jeg tror også alltid på forhånd at vi kan tape.  Det er ikke noe krise for oss om vi taper en  sluttspillfinale mot Larvik denne sesongen. Jeg tror nok det er mye verre for Larvik hvis det motsatte skjer.

– Tor Oddvar Moen uttalte til TV2 under Grundigligaen Kick Off i september 2016: «Ingen lag i Norge har sjans.  Vi vinner alt, blir bare smuler igjen til resten.»

 

– Vi skal gjøre vårt ytterste for å gi Larvik kamp om sluttspilltrofeet det er det ikke tvil om, påpeker Kenneth Gabrielsen. –  Vi har mange  spillere som har vist gode takter på trening over lang tid nå.

 

Foto: Terje Refsnes.

 

 

 

 

 

.