Reisebrev fra Ronda – Vipers

Reisebrev fra Ronda

Vipers jentene er tibake fra blåtur

Med to sølvmedaljer i sekken var vi endelig klare for den mye omtalte blåturen. 16 reiseglade jenter møtte opp på Kjevik uten noen anelse om hvor vi skulle. I bagasjen fantes både bikini og ullgenser, som medførte pakketrøbbel og overvekt for enkelte. Heldigvis møtte reiseleder, fra nå av kalt Ronda-Morten, opp med Havaianas og shorts, og vi fikk utdelt værmelding for den kommende uken. Den viste 26 grader og sol til stormende jubel. Resten av reisen ble avslørt og turen gikk via Oslo til Malaga. Derfra tok vi buss til en fantastisk eiendom litt utenfor Ronda. Vi var målløse da vi endelig kom frem og fikk se hvor vi skulle bo. Det var deilig å bli tatt i mot med god mat og herlig vertskap etter en lang reise. Eventyret var i gang.

Tirsdag startet vi dagen med en lang og fin tur for å bli kjent med området. Deretter ble det tid til litt soling og bading  og alle fikk jobbet litt med brunfargen. Ettermiddag og kveld ble brukt i Ronda by, med god mat på en lokal restaurant i vakre omgivelser.  Terje viste som vanlig eksemplarisk oppførsel, vi har i det minste et bilde med tskjorten på. Verre var det å spise ansjos uten grimaser.  Kvelden endte i en etterlengtet lagfest med høy Cava-føring og fantastisk god stemning.

Onsdagen startet med en times lang busstur på veier dårligere en de mest kronglete veiene i Norge som ble tungt for enkelte dagen derpå. Det var godt vi hadde med oss vår eminente styreleder Emil som bidro med grønne tanker til tross for solbrent skalle. Turen gikk til Ubrique, en nydelig landsby i fjellene. Her var det rom for shopping og sightseeing i de koselige små gatene i landsbyen. Tilbake på huset brukte vi en time på solsengene før vi spiste middag på Hotel Molino del Santo. En herlig treretters til terningkast 6 som vi kan anbefale på det sterkeste.

Etter litt trening torsdag morgen byttet vi ut bassengkanten med strandliv i Puerto Banus. Det ble noen deilige timer med soling og lunsj på stranden før vi shoppet. Kvelden ble avsluttet med deilige middag på havna med utsikt til luksuriøse yatcher og jet-set liv.

Strandlivet ga mersmak og fredagen bød på beachparty på Nikki beach. Litt ukjent farvann for 16 håndballspillere, men med gode drinker ved bassenget, DJ og strandvibber  er alle enige om at det var en dag for historiebøkene. Vi vil rette en ekstra takk til vår danske sugardaddy Teis. Vi sees på Aker Brygge!

I skrivende stund ligger vi ved bassengkanten og slikker de siste solstrålene. Ronda- Morten har ordnet hester, slik at alle som vil kan få en ridetur i de vakre omgivelsene. I kveld venter paella og avslutningsmiddag. Alle er enige om turen har vært fantastisk og vi har fått opplevelser vi kan glede oss lenge over. Neste uke venter hverdagen med oppkjøring og hard trening slik at vi er klare til neste sesong.

Vi er heldige som har mennesker som Morten med oss i Vipers. Alle jentene er utrolig takknemlige for at vi for oppleve denne turen, som har bygget lagfølelse og samhold på en helt annen måte enn hverdagen hjemme i Norge.

På gjensyn Ronda!