Hurtighet og power på venstrekanten denne sesongen! Del 2 av 2. – Vipers

Hurtighet og power på venstrekanten denne sesongen! Del 2 av 2.

De lokale jentene Vilde Jonassen og Karoline Olsen bekler venstrekanten hos Vipers !

.

19 juni 2017.

 

I sølvsesongen i fjor var det Sanne Bak Pedersen som hadde mest spilletid på venstrekanten.
Denne sesongen blir det Vilde Jonassen (24) og Karoline Olsen (19) som skal samarbeide på venstrekant.
To lokale Sørlandsjenter med fortid i AK28 som vil tilføre årets Vipers-lag turbofart i kontringer og ankomstspill.  

Artikkel 2 av 2.
Intervjuet med Vilde Jonassen ble publisert 17. juni.

 

– Jeg gleder meg veldig til å samarbeide med Vilde på venstrekant, forteller Karoline Olsen til vipers.no. – Vi har kjent hverandre siden jeg var 4-5 år gammel, så jeg tror vi kommer til å ha det gøy sammen og samarbeide bra.  Jeg tror også vi kommer til å være flinke til å backe opp hverandre. Jeg unner selvsagt Vilde suksess, og jeg vet at hun tenker det samme om meg.  Jeg tror jeg vil lære mye av Vilde.

– Jeg tror det er viktig å ha med noen lokale spillere i laget, sier Karoline. – Det kan gi motivasjon for andre håndballspillere fra Kristiansand som ser at det er mulig å jobbe seg oppover. Jeg husker selv at jeg syntes det var utrolig kult da Vilde ble hentet opp i stallen. Det gav meg mye motivasjon.

 

Karoline Olsen (tv) og Vilde Jonassen (th).

 

– Jeg er veldig glad for å ha kontrakt med Vipers de neste årene. Vipers har mange spennende planer som det frister å være med på. Jeg håper vi får reist litt og spilt litt utenfor Norge. I tillegg tror jeg Vipers er den rette klubben å utvikle seg i for meg som spiller. Trenerteamet og apparatet rundt laget er utrolig bra og profesjonelt, skryter Karoline. – Og ikke minst er det en fantastisk gjeng med jenter.

– Vilde er jo en durasell, kommenterer Karoline. – Hun er en veldig hurtig spiller med god spenst. Hun er ekstremt god en mot en og har gode skudd.
– Som person vil jeg gi henne navnet «gledessprederen».  Hun er sjeldent sur og har sjeldent lite energi.  Disse egenskapene tar hun med seg både på trening og i kamp! Kan ikke unngå å nevne at denne jenta her har litt temperament også, humrer Karoline.  – Hun har en vinnerskalle, og dersom det skulle gå dårlig blir hun sint – men det er jo akkurat sånn det skal være.

– Som lagvenninne er hun støttende og åpen. Jeg har allerede sagt at hun er blid og full av energi, og det smitter jo over til enhver tid.

Vilde Jonassen.

 

– Vilde spilte på samme lag som min storesøster Kristine fra de var små, og ettersom moren min trente laget var jeg med de over alt, forteller Karoline. – Vilde var det store forbildet mitt da jeg var mindre. Hun var helt rå på banen, også var hun flink til å ta vare på meg utenfor banen også.

– Da jeg gikk i 8ende klasse fikk vi en oppgave der vi skulle skrive en liten bok om oss selv, og der skulle vi skrive en artikkel om vårt forbilde. Da skrev jeg om Vilde, sier Karoline Olsen.

– Akkurat det er det veldig morsomt å tenke tilbake til på!

 

Karoline Olsen.

 

 

 

 

.