– Det var inspirerende og lærerikt å være med! – Vipers
Foto: Terje Refsnes.

– Det var inspirerende og lærerikt å være med!

Karine Emilie Dahlum fikk sin debut som landslagsspiller i kampene mot Japan og Vipers.

30 juni 2017

– Jeg begynte å spille fotball  i klubben Radar da jeg var 6 år, forteller Karine Emilie Dahlum (17) til vipers.no. – Så i  8-9 års alderen begynte jeg å spille håndball i IK Våg.  Jeg syntes at både fotball og håndball var super gøy og ville derfor fortsette med begge deler.

– Etter at jeg la fotballskoa på hylla ved nyttår har jeg fått mer tid til å fokusere på håndballen, sier Karine Emilie. – Jeg trener like mye som jeg gjorde tidligere med den forskjellen at nå er alt mer håndballrelatert. Antall håndballøkter i uken har økt og jeg trener mer fysisk.

Karine Emilie Dahlum kommer til skudd for Norge LK98 i oppgjøret mot Vipers.  Foto:  Terje Refsnes.

 

– Jeg  fikk min debut for Vipers mot Gjerpen nå i mars og jeg syns det først og fremst var veldig gøy og spennende å få muligheten.  Det å få være en del av troppen og komme inn på banen var stort.  Det var en utrolig deilig følelse å se ballen gå i mål, beskriver Karine Emilie.

– De minuttene jeg spilte prøvde jeg bare å kose meg. Jeg var veldig fokusert på kampen så jeg glemte mye av det som var rundt meg. Det var stort å spille foran så mange mennesker.

– Denne opplevelsen ga selvfølgelig mersmak og jeg håper på flere muligheter senere.  Jeg skal jobbe hardt videre.

 

Karine Emilie Dahlum spilte 30 minutter som høyrekant i landskampen mot Japan. Foto: Terje Refsnes.

 

– Jeg hospiterte på noen treninger med Vipers i fjor, forteller Karine Emilie . – Det er ikke avklart enda hvordan det blir denne sesongen.  I oppkjøringen nå har jeg trent litt blanda med Våg og Vipers så det varierer veldig. Jeg har for det meste deltatt på håndballøktene hos Vipers. Våg har et godt samarbeid med Vipers så jeg tror det blir bra uansett.

 

 

– Det var gøy å bli tatt ut på LK98-samlingen her i Kristiansand, forteller Karine Emilie. – Det var inspirerende og lærerikt å være med. Vi trente som regel 2 ganger om dagen, både styrke og håndball.

– Vi spilte også to treningskamper mot Japan og Vipers som ga oss god erfaring.  I kampen mot Japan spilte jeg ca 30 min. Jeg sto bra i forsvar men kom ikke til noe skudd. I løpet av samlingen ble jeg kjent med mange nye folk og de tok meg godt imot alle sammen. Det var en stor opplevelse å representere Norge!

– Jeg ble ikke tatt ut til mesterskapet i sommer , men står på reservelista.  Jeg skal trene godt og jobbe videre, lover Karine Emilie.

Karine Emilie Dahlum (tv) hadde med lagvenninner fra Vipers på LK98-samlingen. Eline Fagerheim (i midten) og Karoline Olsen (th). Foto: Terje Refsnes.

 

Jeg ønsker å se hvor langt jeg kan komme og hvor god jeg kan bli som håndballspiller.
Min personlige målsetting er at jeg ønsker å spille meg inn i troppen til Vipers etterhvert.   I Våg ønsker vi denne sesongen å kvalifisere oss til Lerøy serien, avslutter  Karine Emilie Dahlum optimistisk.

 

 

 

 

.