– To uker fulle av spenning, forventninger og hyggelige bekjentskaper! – Vipers
Foto: Terje Refsnes.

– To uker fulle av spenning, forventninger og hyggelige bekjentskaper!

Pernille Wang Skaug er fornøyd med starten på Vipers-reisen.

3 juli 2017.

 

– Jeg har nå hatt mine to første uker som Vipers-spiller, forteller Pernille Wang Skaug til vipers.no. – Det har vært to uker fulle av spenning, forventninger, hyggelige bekjentskaper og selvfølgelig mye trening.

– Som det bruker å være i oppkjøringen har vi trent mye fysisk, men det har også blitt tid til litt håndball. Heldigvis, for det er jo det vi håndballspillere synes er det morsomste, sier Pernille.

Pernille Wang Skaug.  Foto: Terje Refsnes.

 

– Jeg var veldig heldig med været disse to ukene i Kristiansand. Det har gjort at jeg har fått sett mye av byen og den har gjort et godt inntrykk på meg, forteller Pernille. – I tillegg fikk jeg være med på båttur til Lillesand, jeg fikk treffe mange talentfulle barn på håndballskole, jeg fikk hilst på mange hyggelig sponsorer på sponsortreff og jobbet dugnad og deltatt som gjest på Palmesusfestivalen.

– Vi var så heldige å få delta på en ”miniturnering” sammen med Norge LK-98 og seniorlandslaget til Japan som har hatt samling i Kristiansand.

– Første kamp mot Japan var en morsom kamp fylt med stor fart og mange mål. Vi visste lite om Japan på forhånd, bortsett fra at de spiller håndball på en litt annen måte enn det vi er vant med.

– Det var som sagt mye fart og eksplosivitet i beina til de små japanske spillerne, så det var viktig å holde tunga rett i munnen. Vi vant til slutt komfortabelt 35-24 og ekstra godt var det å få satt sin første ball i nettet som Vipers-spiller, sier Pernille.

Pernille Wang Skaug.  Foto: Terje Refsnes.

 

– Senere spilte vi mot LK-98.  En antatt tøffere motstander enn Japan.  Det ble en jevnere kamp som vi tilslutt vant med 9 mål. Selv om det var mange tunge bein og slitne kropper var det godt å få ordentlig spilltrening også i juni.

– På grunn av jumpers knee har jeg måtte tilpasse belastningen på håndballtrening og i kamp de siste månedene, sier Pernille. – Nå satser jeg på å få en bra juli-måned med masse god trening slik at jeg er 100% tilbake og klar når vi starter opp med fellestrening i august.

– I tillegg til trening skal sommeren nytes både i Norge, hytta i Grebbestad i Sverige og en uke i Kroatia.

– Jeg gleder meg veldig til fortsettelsen som Vipers-spiller i august. GOD SOMMER! hilser Pernille Wang Skaug blidt.

 

 

 

 

 

.