Retro Vipers. Artikkel 1 – Vipers

Retro Vipers. Artikkel 1

Intervju med Michelle Brandstrup og Ingunn Birkeland.

6 juli 2017.

MICHELLE BRANDSTRUP (29).

– Jeg spilte i Vipers fra 2009 til og med sesongen 2013, forteller Michelle Brandstrup.

– Mine beste håndballminner med Vipers  må være NM-finalen i Oslo Spektrum  mot Larvik, samt semifinalen i en helt full Karusshall hvor vi spilte oss til finalen. Men jeg har ellers hatt mange BRA opplevelser med Vipers, poengterer Michelle.

 

– Nå spiller jeg håndball i Ringkøbing Håndball , samtidig som jeg utdanner meg som grafisk designer. Akkurat nå har jeg praksisplass hos Vestjysk Marketing som er et online marketing bureau i Ringkøbing. Til neste sommer blir jeg ferdig som grafisk designer, sier Michelle.

Michelle Brandstrup.

– Jeg følger veldig godt med på Vipers fortsatt.  Nå er det dessverre ikke så mange spillere igjen i klubben som jeg spilte med, men jeg synes fortsatt det er spennende å følge med på hva som skjer rundt klubben.

– Jeg er veldig stolt og glad for hva de har fått til i Vipers etter at jeg dro, forteller Michelle. – De har virkelig tatt Vipers opp flere nivåer på alle områder og det er megakult å følge med på hvordan folk jobber rundt klubben. Sinnsyk bra jobbet og fantastisk og se den fine utviklingen klubben har hatt.

Michelle Brandstrup.

– Hvis der er Vipers-kamp når jeg besøker Norge er det et MUST å se den, sier Michelle. – Det er fortsatt mange av de samme folkene rundt klubben som også var med da jeg spilte i Vipers, så jeg storkoser meg når jeg kan komme på kamp når jeg er i Kristiansand.

– Kristiansand ble jo mitt andre hjem, så jeg er veldig glad i å komme på besøk og vil alltid komme tilbake i framtida. Jeg savner ofte Kristiansand og byen som jeg ble veldig glad i.

 

– Det skjer sinnsykt mange bra ting i Vipers og det er spennende å følge med både på og utenfor banen.  Det virker som at mange har lyst til å følge med og det er veldig bra. Fra å spille for fullt hus i Karusshallen til nå å spille for full hall i AQ, det er super fantastisk, kommenterer Michelle Brandstrup entusiastisk.

 

 

INGUNN BIRKELAND (34)

– Første sesong jeg spilte i Kristiansand var 2002/03, og min siste sesong i Vipers var 2010/2011, forteller Ingunn Birkeland. – Jeg hadde også to sesonger i Bækkelaget i denne perioden. Tror jeg har 7 sesonger totalt i Viperstrøya.

– I dag jobber jeg som sykepleier og er mamma til Aksel 5 år og Isabel 2 år, og er samboer med Martin.

– Det er vanskelig å bare nevne et minne fra håndballtiden da det er flere, sier Ingunn. – Blant annet E-cup spill hvor vi fikk spille kamper mot internasjonale spillere. Det ble semifinale i E-cup mot Gyør. Og kamper mot Besancon.

Ingunn Birkeland.

– Ellers husker jeg godt semifinalen i sluttspillet hvor vi slo Storhamar og kom til finalen mot Larvik. Det var også litt spesielt å spille cupfinale i Spektrum. Og få bronse i junior-VM i Makedonia.

– Håndballen har gitt så mange opplevelser og minner. Og ikke minst jentene man har spilt sammen med.

– Jeg spiller ikke håndball nå, sier Ingunn. – Men det er artig å se noen kamper av og til med nevøen min Amandus på 11 år som spiller på Holum.

– Jeg følger med på Vipers, forteller Ingunn. – Jeg er i hallen og ser kamper, men noen kamper kolliderer med kveldsvakter på jobb.  Jeg har også fått sett de fleste bortekampene på handballtv.com.

– Jeg synes det er kjempespennende og positivt det som skjer i Vipers. Gleder meg masse til å følge Vipers denne sesongen!

– Klubben bygger en vinnerkultur, og er gode både på og utenfor banen. Det blir ekstra gøy å følge kamper mot internasjonal matching. Også artig at det begynner komme opp talenter fra Sørlandet, avslutter Ingunn Birkeland.

 

 

 

 

.