Retro Vipers. Artikkel 3. – Vipers

Retro Vipers. Artikkel 3.

Intervju med Therese Fuglestad og Lindy Taraldsen.

12 juli 2017.

 

THERESE FUGLESTAD  (40)

– Jeg spilte i Våg Vipers fra 1995-2000, forteller Therese Fuglestad.

– Minnes godt alle medspillerne og hvordan vi spilte oss opp fra 2. div med stort sett bare lokale jenter. Mange av oss har fortsatt god kontakt.

– I dag er jeg lærer på Oddemarka skole og spiller for AK28 i 3. divisjon.  Vi gleder oss til å møte Vipers i cupen i august, sier Therese. – Jeg er også trener for jenter 10 i AK28.

– Jeg følger sånn passe med på Vipers.  Har vært innom AQ noen ganger,  men synes det blir nok håndball egentlig med AK28.

– Det er veldig gøy og spennende det som skjer i Vipers. Jeg må innrømme at jeg savner flere lokale jenter på parketten, men jeg  gleder meg til å se begge Lundisene sammen igjen, avslutter Therese Fuglestad.

 

 

LINDY TARALDSEN  (30)

– Jeg startet i Våg Vipers 2005/06 sesongen, forteller Lindy Taraldsen.  – Jeg hadde egentlig siste sesong i 2010/2011 for å dra på utveksling til London siste året på masterstudiet i økonomi og administrasjon.

– Men det klødde i fingrene etter å spille igjen, så jeg trente med det britiske landslaget i håndball som hadde oppkjøring til OL på hjemmebane – og startet igjen i Vipers da jeg var tilbake januar 2012. Sluttet i Vipers, og med håndball, sommeren 2012 da jeg flyttet til Stavanger for å begynne å jobbe i PwC.

– Jeg har utrolig mange gode minner, både fra treninger, reiser, kamper og sosialt utenfor banen, sier Lindy. – Vi var en utrolig sammensveiset og bra gjeng som stadig treffes utenfor hallen, og som fremdeles er noen av mine beste venninner.

– Vi fikk mange erfaringer de årene jeg spilte, med alt fra kvalik for å unngå nedtrykk til finale både i sluttspill og NM. Det beste minnet er nok fra da vi som absolutt «underdogs» slo Storhamar i semifinalen i sluttspillet i 2008/09 sesongen, forteller Lindy

 

Lindy Taraldsen.

 

– Nå bor jeg i Stavanger sammen med forloveden min Frank Stian Berge. Jobber som Manager i PwC Consulting i Stavanger.

– Året etter jeg sluttet i Vipers var jeg med min barndomsklubb da de spilte kvalifisering til 1. divisjon. Det var veldig gøy og fantastisk at vi klarte det! Men da en gammel akillesskade blusset opp igjen så fristet det ikke å fortsette, og jeg holdt meg deretter kun til Crossfit.

– Jeg savner absolutt håndballen, men det hadde ikke blitt det samme å spille for en klubb i lavere divisjon i Stavanger, sier Lindy.

– Jeg følger absolutt med på Vipers selvom jeg dessverre ikke har fått vært på mange kamper, men leser alle artikler og får høre litt fra de som fremdeles er rundt laget.

– Jeg har kun vært på en håndfull kamper siden jeg flyttet, men planen er å få dratt på flere. Har allerede satt av helgen i september da det er Champions League kvalik. Dersom jeg hadde bodd i Kristiansand hadde jeg garantert vært på flere kamper, eventuelt også hjulpet til rundt laget.

– Vipers er jo klubben i mitt hjertet så bryr meg veldig om hvordan det går og hva som skjer.

 

 

 

– Det er utrolig gøy å se hvor profesjonelt og bra opplegget er rundt Vipers nå. Det er helt andre forhold i og rundt klubben som gjør det mulig å satse mer og prestere på et stabilt høyere nivå.

– Samtidig er det gøy å tenke på at en har vært med på å bygge klubben og ta noen viktige seiere og steg de sesongene jeg var med. Må si det er mange dyktige personer både i administrasjonen, trenerteam og spillergruppen så er veldig flott å se hvilken utviklingen klubben har hatt. I tillegg til interessen fra sponsorer og publikum, det er bare fantastisk å se slikt! Forteller Lindy Taraldsen.

 

 

 

.