– Reisen Vipers har vært gjennom kan forhåpentligvis mange lære noe av!  – Vipers
Foto: Terje Refsnes

– Reisen Vipers har vært gjennom kan forhåpentligvis mange lære noe av! 

Styreleder i Vipers, Emil Tungehaug, er nyvalgt styremedlem i Norsk Topphåndball.

13 juli 2017.

– Jeg kom inn i styret i Norsk Topphåndball via benkeforslag på årsmøtet i april 2017, forteller Emil Tungehaug til Vipers.no.   – Dette som et resultat av posisjonen Vipers har fått i norsk håndball.  Vi var virkelig ønsket i styret av de andre klubbene, noe som er utrolig hyggelig og motiverende, smiler Emil.

Emil Tungehaug.

– Jeg representerer det mest spennende produktet håndball-Norge har hatt på lenge og reisen Vipers har vært gjennom kan forhåpentligvis mange lære noe av.

 

– Jeg vil si at det er viktig at Vipers er representert i styret til Norsk Topphåndball.  Vipers har tatt enorme steg de siste årene.  Vi er nå en klubb andre ser til for å lære og utvikle seg – vi har stadig besøk av andre klubber. Vi blir nå både hørt og sett, da må vi også være tett på alle arenaer, spesielt der beslutninger fattes, forklarer Emil.

 

– Norsk Topphåndball representerer til en hver tid alle klubbene i toppserien for damer og herrer, vi skal forvalte klubbenes interesser og utvikle norsk klubbhåndball, forteller Emil.

 

– Dette er tunge poster, men vi må ta større grep selv.

– Landslagene våre er helt i verdenstoppen, da er det på tide at den hjemlige serien også kommer etter.  Det er absolutt mulig, men det krever innsats. Stor innsats.

– Klubbene må selv sørge for å få med seg riktige personer på den reisen, det er helt avgjørende, sier Emil.

 

Styret Norsk Topphåndball 2017/2018:

Styreleder:  Alf Mangor Johannsessen, Bodø HK
Nestleder:  Marit Skretteberg, Larvik HK
Styremedlem:  Astri Smedsrud, ØIF Arendal
Styremedlem:  Bjørnar Allgot, Oppsal IF
Styremedlem:  Emil Tungehaug, Vipers Kristiansand
Styremedlem:  Nils Kristian Myhre, Elverum

Styreleder i Norsk Topphåndball, Alf Mangor Johannessen (tv) og styremedlem i Norsk Topphåndball, Emil Tungehaug (th).

 

 

– Når det gjelder Vipers så gleder jeg og resten av klubben oss noe helt vanvittig til Champions League-kvalik i september, sier Emil. – At vi fikk den til Kristiansand betyr selvsagt en god del.  Møter publikum opp og fyller hallen i tillegg, betyr det plutselig enormt mye at dette skal avgjøres i AQ!

– Det er gode lag som kommer oppover, vi må virkelig opp mot vårt beste for å klare dette.  Samtidig er det dette vi har jobbet mot, trent for og forberedt oss på, vi er klare.

 

– I den hjemlige serien har Larvik fremdeles et meget sterkt lag, det må ikke folk glemme! påpeker Emil.

-De er ikke «topp Europa» lenger, men kan fremdeles seile gjennom til nytt seriegull.

– Storhamar har forsterket godt og riktig, vi blir med helt oppi der, Byåsen er alltid med, i tillegg er gruppen med outsidere større enn noen gang. Dette blir garantert tidenes jevneste serie!

 

– Jeg vil til en finale igjen, når vi får med oss 750 sørlendinger til Larvik og sluttspillfinale, er det klart slikt gir mersmak!

– Det var et stolt øyeblikk for klubben når vi farget Larvik rosa og overtok Bergslihallen fullstendig! sier Emil Tungehaug entusiastisk.
.