2 Vipers-jenter i mesterskap med juniorlandslaget! – Vipers
Eline Fagerheim og Karoline Olsen.

2 Vipers-jenter i mesterskap med juniorlandslaget!

Eline Fagerheim og Karoline Olsen deltar i Scandinavian Open og EM i Slovenia med Norge LK98.

16 juli 2017.

I morgen reiser Vipers-jentene Karoline Olsen og Eline Fagerheim med juniorlandslaget Norge LK98 til Åpent Skandinavisk mesterskap (SOC) i Sverige. 

Der venter kamper mot Danmark (20/7), Sverige (21/7) og Island (22/7).

Denne samlingen varer fra mandag 17.- lørdag 22. juli.  Deretter får landslagsjentene bare et par dager hjemme for allerede tirsdag 25. juli er det avreise til Slovenia for å spille EM.

Eline Fagerheim vokter målet for Norge LK98 i kampen mot Japan. Foto: Terje Refsnes.

 

– Vi var på Scandinavian Open med LK98 også i fjor sommer, forteller Eline Fagerheim. – I fjor var arrangementet en del av Partille Cup, men slik er det ikke for oss i år.

– Scandinavian Open er et bra arrangement hvor vi får gode kamper mot gode lag. Danmark, Sverige, Island og Norge er i år med i turneringen.

 

– Først og fremst er SOC en øvingsarena frem mot EM som kommer like etter vi er ferdig i Sverige, forklarer Eline. – Her får vi tøff motstand og får sett hva som kan fungere og ikke.

– I semifinalen i fjor gikk vi på et surt tap mot Danmark, men endte på 3. plass da vi vant bronsefinalen mot Nederland, forteller Eline.

Norge LK98. Foto: Terje Refsnes.

 

– I år reiser vi med tre målvakter til SOC og EM. Spilletiden kommer ikke til å bli lik og det handler om å prestere. Den eller de som presterer vil stå mest.

– Mine forhåpninger er selvsagt at jeg presterer og er viktig for laget. Da tenker jeg ikke bare i mål, men også på benken og utenfor banen, sier Eline.

 

– Det kommer til å bli noen uker med tett og hardt program fremover. Vi er vant til å trene mye og spille mange kamper, men det å bo så tett på hverandre over lang tid kan være krevende.

– Samtidig er det jo mesterskap vi jobber mot hele året og vi er privilegerte som får være med, forteller Eline.

 

.