– Jeg gleder meg til å komme til AQ og se kjente fjes og Vipersjentene igjen! – Vipers

– Jeg gleder meg til å komme til AQ og se kjente fjes og Vipersjentene igjen!

Om 2 mnd er Hanne Andve tilbake i AQ, som Molde-spiller.

24 juli 2017

Hanne Andve valgte å takke ja til nyopprykkede Molde da de kom på banen med et kontraktsforslag denne våren.
Om nøyaktig to måneder, 24. september, vil  Hanne igjen spille kamp i Aquarama, men denne gang  altså som bortelagsspiller.

 

– Jeg kjørte opp til Molde 10. juli sammen med mamma, pappa og flyttelasset mitt, forteller Hanne Andve.-  Vi brukte uka før treningsstart til å komme på plass i leiligheten min samtidig som vi fikk litt tid til å se Molde og området rundt.

 

– Førsteinntrykket av Molde er at det er en helt utrolig fin by! Her er det fjord og fjell rett utenfor døren. Molde har vist seg fra en ekstra fin side nå som vi har hatt sydentemperatur og Moldejazzen den siste uken.

– Det eneste negative jeg har kommet over disse sommerdagene er at de nærmeste butikkene ikke selger Hennig Olsen is, og det er ikke populært hos ei kristiansandsjente, humrer Hanne. – Jeg har blitt tatt veldig godt imot her i Molde av alt fra naboer til lagvenninner og har det kjempefint her!

– Vi startet oppkjøringen 17. Juli, og det var rett på tester med vår fysiske trener Tom Morten Svendsen.  Han var her store deler av den første uken hvor han testet oss, lagde treningsprogrammer og satt standarden på hvor tøft vi skal trene fremover.

– Nivået på treningene er høyt og dette er jenter som virkelig presser seg selv på hver eneste trening, forteller Hanne. –  Jeg var selvfølgelig nysgjerrig på forskjell på ting som seriøsitet og treningsarbeid på et nyopprykket lag kontra et lag som fikk sølv i eliteserien, men jeg er virkelig imponert over de nye lagvenninnene mine.

– Vi har syv forskjellige nasjonaliteter på laget og med mange nye spillere vil det ta tid å bli kjent med hverandres spillestil og få frem det beste i hverandre, men jeg er helt sikker på at det er et stort potensiale i dette laget. Forhåpentligvis får vi vist det i seriestarten 3. september.

 

– Hvor vi vil ende på tabellen har jeg egentlig ikke tenkt så mye på annet enn at jeg har stor tro på at vi holder oss over kvalikplass. Jeg håper og tror at vi kan overraske denne sesongen.

 

– Jeg gleder meg veldig til å komme til Aquarama og se kjente fjes, venner, familie og Vipersjentene igjen, sier Hanne. – Samtidig er det mange følelser knyttet til kampen.

– Aquarama vil nok alltid føles som en ekstra hjemmebane for meg, og det blir derfor veldig rart å være der som bortelagsspiller og ikke ha det fantastiske publikummet i ryggen. Jeg har heller aldri spilt mot et lag jeg tidligere har spilt for ettersom Våg er den eneste klubben jeg har vært i så dette blir noen nye opplevelser for meg, avslutter Hanne Andve.

 

 

.