Retro Vipers. Artikkel 6. – Vipers

Retro Vipers. Artikkel 6.

Intervju med Veronica Kristiansen og Gerd Elin Albert-Hoff.

5 august 2017.

 

VERONICA KRISTIANSEN  (27)

– Jeg spilte i Våg Vipers i to sesonger, 2009/10 og 10/11 sesongen, forteller Veronica Kristiansen.

– Mitt beste minne er da jeg scorte 9 mål i min aller første kamp på toppnivå som senior i Vågdrakta hvor hele familien var på tribunen.  Og selvfølgelig NM finalen mot Larvik i sesongen 10/11.

Bronse i NM J20 sesongen 2009/10.

– Nå studerer jeg for å bli personlig trener og jeg spiller profesjonelt håndball i FC Midtjylland i Danmark, sier Veronica.

– Jeg følger selvfølgelig godt med på Vipers nå som lillesøsteren min spiller der, sier Veronica.  – Jeg har ikke fått vært i Aquarama enda, men ser alle kamper jeg har mulighet til online.  Jeg må jo følge med om lillesøster gjør det bra!

– Det er veldig spennende det som skjer i Vipers, sier Veronica Kristiansen.  – Utrolig kult at de har fått til det engasjementet blant publikum og ikke minst fått et lag som kan overta Larvik-tronen.

 

 

 

 

GERD ELIN ALBERT-HOFF  (36)

– Jeg startet på Våg  i 1997/98 sesongen hvor Rade var trener, forteller Gerd Elin Albert-Hoff. – Vi rykket opp til eliteserien 00/01 og deretter dro jeg i 2001 til Tyskland hvor jeg spilte på HC Leipzig. I 2007 var jeg tilbake i Vipers-drakta for en liten periode med Peder Langfeldt som trener.

– Jeg har mange gode minner fra tiden i Vipers, forteller Gerd Elin. – Det er spesielt samholdet i laget Vipers jeg ønsker å trekke frem! Selv om vi ikke alltid var det beste laget » på papiret»  så tror jeg nettopp samholdet gjorde utslag i at vi ofte vant likevel.  Vi vant som et lag og tapte som et lag. Videre husker jeg gleden av å spille håndball, da tenker både personlig og som et lag.

 

– Nå arbeider jeg som fastlege på Fastlegehuset på Strømmen like utenfor Oslo. Jeg er gift med Martin og har to barn, Mats på 3 år og Mie på 5 år.

– Jeg er ikke involvert i håndball nå, den er lagt på hylla.  Nå er det jobb og familie som har prioritet, forteller Gerd Elin.

– Men jeg følger absolutt med på Vipers i media! Det er gøy at de gjør det så bra.

 

– Jeg bor dessverre for langt unna til å kunne være i Aquarama på kamper dessverre. Men om kamper streames på nettet, så følger jeg med, sier Gerd Elin.

– Det er knall med satsing og at de får det så bra til.  F.eks så har Peder og Øystein lagt ned så mye arbeid over lang tid, at dette er fortjent.

 

– Samtidig får jeg med meg at en del av publikum nå er de samme trofaste som i 1997, og det viser hvor viktig klubben er for mange, sier Gerd Elin Albert-Hoff.