– Det er en spennende måned vi er inne i nå! – Vipers

– Det er en spennende måned vi er inne i nå!

Pernille Wang Skaug forteller om august-planene for Vipers.

7 august 2017.

 

– Det er en spennende måned vi er inne i nå og den første uken med fellestrening etter ferien er over, begynner Pernille Wang Skaug. – Det har vært en fin uke med tre dager vellykket håndballskole og noen gode treninger.

– Det har vært godt å komme i gang med håndball igjen og vi er nå i gang med å få alle nye spillere inn i de ulike spillesystemene. Vi har ikke mange ukene på oss til å bli samspilte. Det går fort til første seriekamp og CL-kvalik.

Foto: fvn

 

– Allerede til helgen skal vi delta i Skjærgårdslekene, forteller Pernille. – Første kamp på fredag er mot Storhamar, så da vil vi få en pekepinne på hvordan vi ligger an. Jeg regner med at det blir en helg med mye god kamptrening, hvor det vil bli rullert mye på laget og samspillet skal trenes.

– Den helgen er vi så heldige å få låne hytta til Linn sine svigerforeldre på Tjøme. Det blir hyggelig og sosialt.

 

– Vi skal få jobbet godt med det sosiale også før Skjærgårdslekene, sier Pernille. – Førstkommende tirsdag og onsdag venter teambuilding. Vi vet ikke hvor eller hva vi skal. Vi har bare fått en pakkeliste som inneholder alt fra sykkel til flytevest.

Pernille Wang Skaug.   Foto: Terje Refsnes.

 

– Senere i august venter treningsleir i Danmark hvor vi både skal trene med og spille mot Midtjylland, Silkeborg og Randers. Det blir en uke med mye trening og god motstand.

 

August avsluttes med første kamp i NM mot AK28, sier Pernille Wang Skaug.

 

 

.