Seier til Vipers i Skjærgårdslekene! – Vipers

Seier til Vipers i Skjærgårdslekene!

Larvik ble slått 28-20 i finalen.

13 august 2017.

Vipers Kristiansand er vinner av Skjærgårdslekene etter en solid laginnsats og seier 28-20 over Larvik i finalen.  Pausestillingen var 16-8.

Katrine Lunde ble kåret til finalens mest verdifulle spiller.

 

FINALE  SKJÆRGÅRDSLEKENE.

VIPERS – LARVIK  28 – 20  (16-8)

Linn Jørum Sulland 7, Vilde Jonassen 5, Jeanett Kristiansen 5, Kari Brattset 5, Emilie Hegh Arntzen 3, Malin Aune 2, Pernille Wang Skaug 1.

VILDE JONASSEN, KARI BRATTSET, KATRINE LUNDE.

 

Vipers-jentene var på hugget fra start i finalen og tok initiativet umiddelbart.  5-1 ledelse etter fem minutter ble til 10-3 halvveis og kampen syntes allerede avgjort.    Vipers ledet for det meste med elleve mål.

 

– Jeg synes vi har en veldig veldig god start, forteller banens beste spiller Katrine Lunde. – Vi jobber steinbra i forsvar,  noe som gjør at Larvik hverken får lyst til å skyte eller til å spille inn.  Vi vinner greit på det.

– Vi begynte turneringen trått, men jeg synes både angrepsspillet og forsvarsspillet har hevet seg i løpet av helga

– Det viktigste med denne finalen var å spille så bra vi kan, men det er selvfølgelig alltid gøy å slå Larvik, det vil det alltid være, avslutter Katrine Lunde.

 

VILDE JONASSEN

 

– Jeg er kjempefornøyd, smiler Kari Brattset.  – Det er  veldig gøy at vi har stigning gjennom hele turneringen og at vi gjør den beste kampen til slutt.  Jeg føler at samspillet satt mye bedre i dag, det var en skikkelig lagseier og vi gjør det bra på alle spilleposisjoner hele veien.

– Vi har hatt teambuilding og håndballskole som opplading, men det har selvfølgelig vært noe terping på trekk, men det har vært veldig lite spill

– Det var veldig fint å få disse kampene i Skjærgårdslekene, og kjenne at det satt bedre og bedre.  Da vet man at det kommer til å bli bra.

– Nå har vi en god treningsuke foran oss med treningskamper lørdag, og så drar vi til Danmark på treningsleir på søndag med flere  kamper.  Forhåpentligvis får vi trent på det vi skal.

– Champions League kommer fort så det blir fint å få tøffe kamper nå i forkant i Danmark, avslutter Kari Brattset.

 

 

Lagoppstilling med målscore totalt i Skjærgårdslekene:

Vilde Jonassen  20
Linn Jørum Sulland  19
Jeanett Kristiansen  13
Kari Brattset  11
Emilie Hegh Arntzen  10
Tonje Refsnes  9
Mathilde Kristensen  8
Kristin Nørstebø  5
Malin Aune  5
Pernille Wang Skaug  5
Kristine Lunde-Borgersen  1
Lina Marie Jensen
Sakura Hauge
Katrine Lunde
Eline Fagerheim