Bli med i Rosabanden! – Vipers

Bli med i Rosabanden!

Nystartet supportergruppe som skal følge Vipers hjemme og borte denne sesongen!

 

27. august 2017.

 

Vipers Kristiansand har nå fått sin egen supportergruppe, Rosabanden, hvor alle er velkomne til å være med.  De 5 initiativtagerne forteller at dette er en familievennlig supportergruppe som passer for mor og far og barn og besteforeldre.

Ilddåpen for Rosabanden blir NM-oppgjøret mot AK28 på onsdag og folk oppfordres til å komme til Gimlehallen og at supporterne heier på Vipers sammen.

 

Det hele startet med at Monica Hansen, Olav Gjertviksten og Hogne Tørre begynte som frivillige arbeidere på kampene. Dette førte til relasjoner til spillere, trenere og sponsorer.

Vipers fikk en bra spillerstall og begynte å vinne kamper som igjen førte til at flere mennesker kom på kampene – og engasjementet økte.

Monica, Olav og Horne begynte å reise med Vipers til bortekamper og fikk gode tilbakemeldinger fra spillere at det virkelig betydde en forskjell at de var der og heiet på dem. Spillerene ble ekstra motivert, og det motiverte til å tenke at her har vi en kjempemulighet for å være med å gjøre en innsats for at Vipers skal komme på toppen av pallen.

 

– Etter kommunisering med ledelsen i Vipers, ble vi enig om å satse, forteller talskvinne for Rosabanden, Ingerid Rosmer. – Vi ønsket å få i gang en herlig gjeng som elsker håndball og Vipers. Som kan være med å støtte og heie de frem mot toppen og være den åttende «spilleren på banen».

 

– Vi ønsker med Rosabanden å få til et felleskap der alle som vil kan være med å se og støtte Vipers-jentene mot flere seiere og mesterskapstriumfer, forteller Ingerid Rosmer entusiastisk.

– Få oppleve det sosiale, gøye, livlige livet som følger med å være supporter. Å kunne ha tilhørighet i en gruppe som har felles interesse: Håndball & Vipers.

 

– Alle som vil kan bli med, uansett alder, påpeker Rosmer. – Dette vil være en familievennlig supportergruppe som passe for mor, far, barn og besteforeldre.

 

– Vi ønsker å få med en gjeng som drar på bortekamper. Til kampene som er sør i landet, prøver vi å samle folk til å dra på fellestur i buss eventuelt biler.

– Kamper som blir spilt  lengre nordover, må vi finne andre reisemåter, sier Ingerid. Da vil vi ha kaffe og boller med på turen, ha koselig stopp underveis og mye glede og latter mens vi lader opp til kamp.

 

– Vi har en tromme vi tar med og finner frem supporterutstyr for de som har det – og lager liv og glede på tribunen. Her er det plass til alle, de som skriker seg hese og de som ikke skriker. De som er stille og de som vil juble høyt. Her er det rom for alle, uansett lydnivå, forteller Ingerid Rosmer.

– Foreløpig er vi ikke helt i mål i forhold til å stå samlet på hjemmekampene. Det er allerede solgt veldig mange årskort så mulig at vi ikke blir sittende samlet denne sesongen.

Etter seieren over Larvik i Skjærgårdslekene.  Foto: Terje Refsnes.

 

– Vi har opprettet en facebookside: Rosabanden.  Her legger vi ut informasjon om kommende arrangementer, oppdateringer fra kamper, og andre aktuelle saker, forteller Ingerid Rosmer.

Vi har også epost vi kan nås på: rosabanden@gmail.com

For telefonkontakt kan man ringe Ingerid Rosmer på tlf 92800345.

 

– Vi har akkurat startet denne supportergruppen, så alt er ikke på plass enda.  Vi jobber med å få bygget et godt fundament for en flott supporterklubb, så det vil ta litt tid før alt er i gang.

Vi ønske å knytte til oss en god gjeng med sponsorer og medlemmer etterhvert, slik at det skal bli et godt sted å høre til! sier Rosmer.

 

 

– Dette er en unik sjanse til å være med å følge Vipers inn i den mest spennende sesongen noensinne, sier Ingerid. – Vipers er et av Norges beste lag, med mange spillere på landslaget. Kvalifisering til Champions League er rett rundt hjørnet.  For en høst og vinter vi går i møte!

– Bli med oss i Rosabanden så vil du få mulighet til å være tett på laget, stå sammen med spillerne underveis om å vinne hver eneste kamp

– Vi håper DU blir med på denne festreisen, kler deg i rosa og heier jentene frem mot seier etter seier! oppfordrer Ingerid Rosmer.

De som startet Rosabanden:
Olav Gjertviksten, Hogne Tørre, Monica Hansen, Ingerid Rosmer, Torhild Aas.

 

.