– Det viktigste for oss er å få en skikkelig start på årets sesong. – Vipers

– Det viktigste for oss er å få en skikkelig start på årets sesong.

Seriestart i morgen mot Glassverket.

2 september 2017.

– Da starter alvoret, med Glassverket som første motstander på søndag, begynner trener Kenneth Gabrielsen. – Nå begynner jakten på poengene og alle poeng i årets serie blir garantert ekstremt viktig.

– Vi skal ut mot et helt nytt Glassverket-lag som jeg pr dags dato vet lite om. De har holdt seg mest for seg selv og det jeg vet er at de har spilt noen få treningskamper og et par NM-kamper. Med varierende resultat.

 

– Jeg vet selvfølgelig hvilke spillere de har i troppen sin. Jeg har trent noen av spillerne under min tid i Glassverket. Det er gøy å se at Charlotte Aasbø er tilbake på parketten i tillegg til at Renate Saastad Sømme, Julia Vangen  og Rikke Klausen er tilbake i klubben.

– Glassverket har tre meget gode unge spillere i sin stall som var med å spille Norge frem til en uhyre sterk sølvmedalje med ungdomslandslaget (LK00) i sommer. I tillegg skal vi se opp for Trine Bronsta som har vært med på hele GIF-reisen.

 

– De har en ung og lovende trener i Espen Rødevand som det står uhyre respekt av.  Espen gikk inn og tilnærmet reddet Buskerud-håndballen da  da han takket ja til å ta over en klubb og et lag som lå på kanten av stupet. Han har jobbet hardt med å få satt sammen et lag som på sikt kan bli bra. Det å møte et lag som før sesongstart er dømt rett ned kan være en utfordring, sier Gabrielsen.

– Det viktigste for oss er å reise til Drammen og få en skikkelig start på årets sesong. Vi ønsker å prestere fra DAG1 og det tilsier at vi stiller med våre beste spillere som er tilgjengelig på søndag.

 

– Vi har hatt en fin oppkjøring med store variasjoner når det gjelder prestasjoner. Resultatene har vært meget gode. Men jeg føler vi har en del å gå på når det gjelder stabilitet og relasjoner innad i laget.

– Det ser ut som at vi må klare oss uten Kristine Lunde-Borgersen, Pernille Wang Skaug og Sakura Hauge i serieåpningen. Det er noe småtterier som tilsier at de ikke er 100% klar til kamp.

 

 

 

 

Foto:  Terje Refsnes