Storseier til Vipers Kristiansand. – Vipers
Foto: Peter Tubaas.

Storseier til Vipers Kristiansand.

43-19 over Glassverket i første serierunde.

3 september 2017.

 

Jeanett Kristiansen dro i gang årets serie med sesongens første scoring og 1-0 ledelse.  Vipers var et hakk vassere enn sin motstander Glassverket og ledet en periode hele 21-2 i første omgang.  Til pause ledet Vipers med atten mål, 23-5.

 

I andre omgang fortsatte Vipers å score masse mål, mens Glassverket også meldte seg mer på de siste 30 minuttene.  Vipers har gode målgjørere i alle spillerposisjoner og hadde 10 forskjellige målscorere i kampen.  Jeanett Kristiansen og Kari Brattset ble toppscorer for Vipers med 8 mål hver seg.  Kari Brattset ble kåret til Vipers mest verdifulle spiller.

Mathilde Kristensen. Foto: Terje Refsnes.

 

Reistad Arena 3. september 2017.
Første serierunde i eliteserien.

GLASSVERKET – VIPERS KRISTIANSAND  19 – 43   (5-23)

Jeanett Kristiansen  8
Kari Brattset  8
Linn Jørum Sulland  7
Vilde Jonassen  6
Malin Aune  4
Mathilde Kristensen  3
Tonje Refsnes  3
Emilie Hegh Arntzen  2
Karoline Olsen  1
Lina Marie Jensen  1
Kristin Nørstebø
Katrine Lunde
Eline Fagerheim

 

 

Kamputvikling:
3-1,  11-2,  21-2,  23-5,  27-9,  32-12,  40-17,  43-19.

 

– Jeg er strålende fornøyd med førsteomgang, bra i forsvar og godt målvaktsspill.  23-5 til pause sier sitt.  Vi får ikke til alt som vi ønsker det i andre omgang og kunne kanskje vært litt mer kyniske. Men alt i alt en godt gjennomført kamp fra oss, oppsummerer trener Kenneth Gabrielsen.

 

 

– Reisa bort var veldig fin, det var en stille og rolig tur til Drammen i dag, forteller Olav Gjertviksten i Rosabanden.  Vi var tidlig ute for å gjøre oss klar til kamp, og da vi kom i hallen tok det av med en gang.  Det var helt fantastisk i dag, den gjengen vi har med oss, den steminga. Endelig var det seriestart. Utrolig moro å være i gang.

– Veldig gøy at spillerne kom bort til oss og ga high five da de som inn for å varme opp, sier Hogne Tørre.  Det er gøy å bli så godt mottatt av spillerne.  Spillerne elsker at vi holder på og jeg føler at vi er en del av laget.  Jeg synes at det er dette som gjør at det er så gøy å følge Vipers.  Dette har vi følt fra første stund fra spillerne.    Det er derfor vi gjør dette, reiser 4 timer hver vei til Drammen for å se Vipers-jentene spille.

 

– Under kampen prøver vi å sette steminga så spillerne føler at der er på hjemmebane selv om de spiller borte, forteller Olav Gjertviksten.  – Det er målet vårt i Rosabanden.  Vi ønsker å være den åttende spilleren på banen. Vi håper at spillerne føler at der sånn også.

Nå oppfordrer vi folk til å være med å støtte Vipers til helga, sier Hogne Tørre.  Vi er en fin gjeng nå, men jo flere vi blir jo bedre er det.  Gå på nett og kjøp billett til Champions League-kampene oppfordrer Rosabanden, for vi skal videre i Europa!

 

 

 

.