– Jeg tror vi kommer til å være ganske gode i helga! – Vipers
Foto: Terje Refsnes.

– Jeg tror vi kommer til å være ganske gode i helga!

Kenneth Gabrielsen har stor tro på spillerne foran CL-kvaliken i AQ.

8 september 2017.

 

Champions Leauge-kvaliken i gang i morgen!

Da er ventetiden over og det er endelig klart for Champions League kvalifisering i Aquarama!
Vipers Kristiansand står som arrangør og har HC Podravka Vegeta, HC Gomel og Kastamonu Belediyesi GSK på besøk i Kristiansand denne helga.

Laget som vinner begge sine kamper blir blant de 16 lagene som er kvalifisert for gruppespillet i Champions League denne sesongen.  Laget som kvalifiserer seg møter Metz, Buducnost og Bietigheim hjemme/borte i oktober/november.

Aquarama var allerede fredag formiddag satt i stand til kamp med nytt dekke som brukes i CL.  Vipers-spillerne fikk dermed en sjelden mulighet til kjøre en treningsøkt på sin egen kamparena.

Motstander i morgen lørdag kl. 17.00 er HC Gomel fra Hviterussland.  Vipers har gjort sine siste forberedelser fredag med videomøte og taktisk trening og spillerne og Kenneth Gabrielsen føler seg godt forberedt foran denne kvaliken.

 

Foto: Terje Refsnes

 

– Det ser veldig bra ut!

– Gomel møter vi i morgen, det blir en kamp som betyr mye for klubben og laget, kommenterer Kenneth Gabrielsen.

– Vi har jo litt info på Gomel, men det er fra en kamp mot Larvik for 4-5 uker siden.  Det er det eneste vi har av referanser på de.

– Men det som er trygt og godt er at vi har alle spillerne tilgjengelig, sier Gabrielsen tilfreds.

– Kristin Nørstebø kan spille en vei, i forsvar, og det gjør hun ganske bra.  Ellers er alle spillerne tilgjengelig og det gir oss trygghet.

– Vi ser ganske positivt på den matchen i morgen, jeg tror vi kommer til å være ganske gode rett og slett.  Det ser veldig bra ut nå.

 

Har hatt optimale forberedelser.

– Jeg tror ikke vi kunne gjort noe annerledes i forberedelsene, vi har trent akkurat på tålegrensa, forteller Gabrielsen.

– Vi har hatt en del kamper mot mindre god motstand, men det er sånn det blir i august når vi får noen NM-kamper mot lag fra lavere divisjoner.  De kampene må vi bare igjennom.

 

Alle spillerne er tilgjengelige for kamp.

– Jeg er veldig godt fornøyd med treningen i dag hvor vi fikk lagt litt ekstra trøkk på det. Det ser veldig bra ut!

– Sakura Hauge, Kristine Lunde-Borgersen og Pernille Wang Skaug er klarert for spill og tilgjengelig i disse CL-kampene og det er positivt for oss. Så får vi se hvor mye vi bruker de.

– Alle de andre spillerne er friske og raske.

– Jeg tror folk gleder seg nå.  I dag fikk vi trent på kamparenaen, som er positivt.  Det er ganske bra med spenning i kroppen, men dette er noe vi ønsker virkelig, så jeg har virkelig trua på at dette skal  gå veldig bra, avslutter en optimistisk Vipers-trener.

 

 

 

 

.