Kommentarer fra spillerne etter 43-19 over Gomel. – Vipers
Foto: Terje Refsnes.

Kommentarer fra spillerne etter 43-19 over Gomel.

Intervju med Sakura, Marta, Malin, Eline og Lina Marie.

9 september 2017.

 

Foto: Terje Refsnes

Gøy å være tilbake!
– Det var kjekt å være tilbake igjen, det gikk kanskje litt treigt men det var deilig å være med, forteller Sakura Hauge som bidro med temperament og gode redninger. – Det gikk helt fint med beinet så jeg regner med å være klar for kamp i morgen også!

 

Foto: Terje Refsnes.

Malin kåret til Banens Beste.
Det var kjempeartig å spille, forteller 6 målsscorer Malin Aune, som ble kåret til Vipers mest verdifulle spiller.  – Vi spiller som et lag og alle har en god kamp og da blir det sånn som det blir på resultattavla.  Det er godt vi setter standarden fra start og klarer å lede så mye til pause.

Erstatter Thorey.
– Det er et stort hull å fylle, det er det, sier Malin.  – Det har jeg hørt, men jeg hadde egentlig planer om å stå sammen med henne.  Men når det ikke ble det så må jeg gi alt jeg har og gjøre så godt jeg kan, men jeg vet at det er mange som savner Thorey.

Tempohåndball!
– Vi er veldig glad i å løpe og vi har kapasitet til det i laget.  Vi kan spille hurtig håndball i 60 minutter og vi ser at mot lag som i dag løper vi i stykker til slutt og det er veldig godt. Men det kommer til å bli tøffere i morgen så vi må fortsette å løpe begge veier og alle må være på plass for at vi skal ta oss videre.

– Det var en god førsteomgang og vi gjør mye bra i dag. Men vi har selvfølgelig mer å gå på, mener Malin Aune.  Vi setter et bra forsvar og vi klarer å kontre og det er veldig artig pluss at vi ikke har noen problemer med å sette ballen i mål.

 

Vi visste vi var bedre.
– Dette gikk som planlagt, sier Marta Tomac.  – Vi visste at vi var et bedre lag så vi skulle bare utpå der og gjøre dette 100% seriøst og det gjør vi fra første minutt.  Det viser vi i kontra og alt.  Vi henger litt etter i forsvar i starten, det er sånt som skjer. Men så klarer vi å bygge oss opp og avslutter omgangen veldig bra.

– I kamper som dette må vi øve på noe og få i gang alle spillerne.  Og det gjør vi virkelig i dag.   – Dette var en bra gjennomkjøring for oss, vi fikk kjenne litt på det å spille i europa. Nå gjelder det å bygge videre på det vi har gjort i dag.

Vi bør vinne med 5 mål i morgen.
– Jeg tror vi skal slå Podravka i morgen. De har en historikk, men de er i ferd med å bygge opp laget igjen nå.  Vi er sterkere enn Podravka, så vi må bare fokusere på oss selv så tror jeg vi er 5-10 mål bedre i morgen, mener Marta Tomac.

 

 

Ungjentene i laget som fikk mye spilletid!   Karoline Olsen, Eline Fagerheim og Lina Marie Jensen.


Kamp i 2. div og Champions League-kamp, på samme dag!
– Ja, det er jo stor forskjell, sier målvakt Eline Fagerheim, som tok det meste av det som kom av skudd fra Gomel de siste ti minuttene.  – Fra lille Karusshallen med 50 tilskuere til Aquarama med 1500 tilskuere.
– Men når man er ung og har mulighet til å spille både 2. divisjon og eliteserie så er jo det veldig gøy og man har jo lyst til å bidra på begge arenaene. Det er veldig morsomt å kunne bidra på flere steder. Man tar den utfordringen man kan få , kamptrening er alltid positivt, sier Eline.

 

– Jeg er veldig enig i det Eline sier, kommenterer Lina Marie Jensen, som også spilte 2×30 min for Våg tidligere i dag.  – Vi var innstilt på å spille to kamper i dag, så det gikk veldig greit.  Men det er mer tøfft mentalt enn fysisk, vi holdt oss fokusert i 4 timer i strekk. Men er godt fornøyd med dagen, men kanskje ikke så fornøyd med uavgjort-resultatet med Våg.

 

 

 

 

.