Strålende kamp av Vipers Kristiansand i CL-kvaliken. – Vipers

Strålende kamp av Vipers Kristiansand i CL-kvaliken.

Seier 43-19 over HC Gomel i den første kvalikkampen for CL.

9 september 2017.

 

Sterkt resultat i første CL-kvalikkamp!

Et utrolig tent Vipers Kristiansand med Emilie Hegh Arntzen som anfører imponerte mot HC Gomel i Aquarama i ettermiddag.  Allerede etter ti minutter var Vipers foran med fire mål, 8-4.  Hviterusserne hadde problemer med å stå i mot farta til Vipers-spillerne og etter tjue minutter var Vipers foran med 19-6.

Hegh Arntzen var banens gigant i de tretti minuttene hun spilte og briljerte med nest-sistpasninger i angrep og tettet forsvaret i sin treer-rolle sammen med Kari Brattset.

Vipers var foran med 17 mål til pause og publikum var storfornøyd med å se et Vipers-lag som virket knallsterke på alle spillerposisjoner og i alle faser av spillet.

 

Andre omgang en transportetappe.

I andre omgang fikk vi se litt annerledes konstellasjoner i laget, blant annet med Karoline Olsen som midtback.  Hun løste den oppgaven så godt at hun ble belønnet med frimerke av Gomels lagleder.  Lina Marie Jensen og Eline Fagerheim spilte sin andre kamp for dagen etter å ha spilt 2. divisjonskamp for Våg tidligere i dag.  Vipers malte på og fortsatte å øke ledelsen og vant kampen 43-19.

 

 

CHAMPIONS LEAGUE KVALIFISERING AQUARAMA 9. SEPTEMBER 2017

VIPERS KRISTIANSAND  –  HC GOMEL   43 – 19   (27-10)

Linn Jørum Sulland 8, Jeanett Kristiansen 7, Malin Aune (BB) 6, Tonje Refsnes 5, Kari Brattset 4, Vilde Jonassen 4, Karoline Olsen 4, Emilie Hegh Arntzen 4, Mathilde Kristensen 1, Katrine Lunde, Kristin Nørstebø, Pernille Wang Skaug, Lina Marie Jensen, Sakura Hauge, Kristine Lunde-Borgersen, Eline Fagerheim.

 

 

God førsteomgang!

– Vi hadde en veldig bra førsteomgang, det var utrolig gøy! oppsummerer Emilie Hegh Arntzen. – 27 mål fremover på en omgang det er vel ikke så verst!   Det var veldig gøy å starte helga på denne måten, får håpe at det fortsetter i morgen.

– Jeg var jo selvsagt litt spent på forhånd, man blir jo gjerne det når man hører Champions League-hymnen og tenker at «ja ja nå begynner det.»

– Jeg tror nok at alle sammen var spent, men vi hadde sett litt av Gomel på forhånd på video. Det var også  trygt at vi så de spille mot Larvik som er et lag vi kjenner godt.

– Vi var klare alle og det viser vi ved at vi tar denne kampen såpass på alvor, selv om det etter hvert viste seg at vi var et par hakk bedre enn Gomel.

– Det er mange som bidrar og scorer mål, vi har mye bra spill og ikke minst bra bakover til tider.  Jeg synes det var bra.  Og det er gøy når alle får vært med og er en del av det.

 

Hever seg i viktige kamper!

Jeg ønsker  alltid at jeg skal være på, men jeg kjenner jo at det er noe som trigger meg litt ekstra i viktige kamper, jeg gjør jo det.  Ålgård kontra Champions Leauge i kvalik, det er jo noe ekstra spesielt ved det, sier Emilie Hegh Arntzen.

 

 

 

Kenneth er fornøyd!

– I førsteomgang gikk alt i forhold til hva vi hadde planlagt, forteller Kenneth Gabrielsen.  – Vi var ganske godt forberedt, det var ikke noe nytt de kom med utifra det vi hadde forberedt oss på, så det gikk ganske greit.

– Det er solid og godt hele veien og vi løper godt på de.  De skulle utfordre oss på fart sa de på forhånd,  men jeg tror ikke de visste helt hva de møtte.  Jeg tror nok de ble veldig overrasket.

– Vi hadde en strålende førsteomgang, vi slipper inn 10 mål men det er jo da nærmere 40 ballkontroller. Normalt ligger vi på 30 ballkontroller, så det å slippe inn 10 mål det har ingenting å si, vi scorer 27 mål på en omgang og det er ganske sterkt.

– Så ja, jeg er strålende fornøyd med det her. Andre omgang ble en transportetappe som vi fullførte på en fin måte.  Jeg tror vi er ganske friske og ladet til i morgen! oppsummerer en godt fornøyd trener.

 

 

 

.