Vipers Kristiansand kvalifisert for Champions League! – Vipers

Vipers Kristiansand kvalifisert for Champions League!

42-14 seier over Podravka i CL-kvalikfinalen.

10 september 2017.

 

Vipers Kristiansand skal spille i Champions League denne høsten!

Det ble klart da Vipers slo kroatiske Prodavka 42-14 i CL-kvalikfinale i Aquarama søndag kveld.
Ved pause ledet Vipers 22-6.

 

Malin Aune rå i innledningen.
Kampen startet relativt jevnt og Podravka hang med til 5-4, men fotrappe Malin Aune ble for vanskelig å stoppe for kroatene, som etter ti minutter spill ba om timeout.  Da ledet Vipers 8-4 og Aune hadde allerede laget 4 mål.

Etter halvspilt omgang ledet Vipers 12-5 og først etter 28 minutter lagde Podravka sin sjette scoring.  Da hadde allerede Vipers 20 mål.

 

Vipers blir aldri slitne!
1600 tilskuere i Aquarama ble vitne til et Vipers-lag som løper hurtig hele kampen og som tilsynelatende aldri blir slitne.  15 av scoringene kom etter godt ankomstspill og kontringer.  I tillegg vartet Jeanett Kristiansen opp med to flyver-scoringer.  Den ene var attpåtil en dobbeltflyver hvor Malin Aune ble spilt opp i feltet og kastet ballen videre til Jeanett som tok ballen i lufta innenfor 6m og scoret sikkert.

Vipers byttet på spillere gjennom hele kampen, men Podravka fikk aldri noen hvilepauser.  Årets Vipers-utgave er veldig godt trent og jobber med glød og intensitet i alt de foretar seg.  Det har gitt to soleklare CL-seire denne helga og nå er Vipers klar for å møte Metz, Buducnost og Bietigheim!


Måtte jobbe dugnad etter kampen.

Vipers-spillerne fikk jogge ned etter kampen og ta en seiersprat i garderoben før de ble satt i arbeid med å rigge ned Aquarama.  Så ingen feiring i kveld, den tas ved sesongslutt.

Foto: Terje Refsnes.

 

CL-KVALIK I AQUARAMA  10. SEPTEMBER 2017.

VIPERS KRISTIANSAND  –  PODRAVKA   42 – 14   (22-6)

Malin Aune 8, Jeanett Kristiansen 7, Linn Jørum Sulland 6, Tonje Refsnes 5, Pernille Wang Skaug 4, Kari Brattset 4, Vilde Jonassen 2, Mathilde Kristensen 2, Karoline Olsen 1, Kristine Lunde-Borgersen 1, Kristin Nørstebø, Lina Marie Jensen, Sakura Hauge, Katrine Lunde, Eline Fagerheim.

 

Ingen feiring – Byåsen-kamp allerede onsdag.
– Ja, nå er det overstått og vi er i Champions League! smiler Kenneth Gabrielsen.  – Det er helt fantastisk.  Dette har vi gått og gledet oss til i mange uker, ladet opp til dette her.

– Vi har truffet godt på oppkjøringen og alt er bra, og nå er det tilbake til hverdagen og tenke inn mot Byåsen-kampen allerede på onsdag.  Det blir mest sannsynlig veldig mye tøffere, så vi må omstille raskt.  De jentene her vet akkurat hva som gjelder.  Det blir ingen feiring i kveld, trening igjen i morgen.

Men nå er vi i hvert fall med i CL så nå blir det mange råe kamper utover i sesongen.  Det blir moro, sier Kenneth fornøyd.

 

Førstesekseren til landslaget har vi her!
– Jeg føler en vanvittig glede, men samtidig er jeg sliten og trøtt etter noen lange uker med forberedelser, forteller Terje Marcussen.  – Og så oppnår vi å nå målet med Champions League-spill så tidlig.  Det er litt skremmende på et vis at det er så kjapt det skjer, men jeg kan ikke begynne å reflektere på det også oppe i dette.  Resultatene denne helga er bedre enn det jeg i beste fall kunne trodd på forhånd.

– Sånt sett er jeg jo kjempeglad og jentene spilte jo helt fantastisk.  Jeg sa til Thorir at han har førstesekseren i landslaget her, la de spille i Tyskland.

Vi kan ikke drive rovdrift på de frivillige.
– Arrangementmessig lærer vi noe hele tiden og blir bedre og bedre.  Det å sette seg inn i så mange ting og jobbe dugnad.  Vi greier ikke å gjøre alt dette på dugnad fremover, vi må nok ha inn noe konsulenthjelp.  Bare det å legge gulvet er en langdryg sak.  Vi driver rovdrift på mange frivillige når vi får mange kamper tett på hverandre.

– Vi må nok ha inn enda flere frivillige og lage flere team så folk kan gå på kamper uten at de må jobbe hver eneste gang.

Bra tilskueroppslutning.
– Jeg tror vi kommer greit ut av det økonomisk denne helga, med 3000 tilskuere tilsammen lørdag og søndag. Vi solgte litt lite reklame i forkant, det er vår egen feil, vi gjorde en litt for dårlig jobb der.  Men nå har vi fire uker til neste kamp så da skal vi kommer vi bedre ut av det, avslutter Terje Marcussen.

 

 

– Publikumstemningen har vært helt rå i Aquarama denne helga, skryter medlem av Rosabanden, Olav Gjertviksten.  – Personlig kunne jeg tenkt meg at alle reiser seg og synger, det er mitt mål, men vi er ikke der enda.

– Jentene har spilt helt fantastisk, når de kjører over lag på den måten der og likevel så bare fortsetter og fortsetter de.  Det viser moral.  Jeg tror også det viser at det er kamp om plassene på laget.  Jeg gleder meg til fortsettelsen jeg!

 

 

 

.