– Vi vil få en pekepinn på hvor vi står. – Vipers
Foto: Terje Refsnes.

– Vi vil få en pekepinn på hvor vi står.

Kenneth Gabrielsen forventer tøff motstand når Byåsen er gjester i AQ i morgen.

12 september 2017

 

Gamleklubben til Emilie Hegh Arntzen kommer til Aquarama i morgen i 2. serierunde.  Vipers Kristiansand og Byåsen hadde flere jevne og tøffe oppgjør i fjorårssesongen.

Byåsen kommer til Kristiansand med en god dose selvtillitt etter 2 seire i EHF-cupen i helga.  Fullt så fornøyd var ikke klubben med serieåpningen mot Oppsal hvor det ble et uventet tap.  Byåsen har ambisjoner om medalje men er hos mange tippet til å ta fjerdeplass etter Vipers Kristiansand, Larvik og Storhamar.

Maren Aardahl og Silje Waade er tilbake i spill etter å ha vært ute en stund pga skade.  Waade og Marit Røsberg Jacobsen ble tatt ut EM-kvaliktroppen i dag, og skal på samling sammen med våre jenter Kari Brattset, Jeanett Kristiansen, Malin Aune, Katrine Lunde og Emilie Hegh Arntzen.

 

Foto: Terje Refsnes.

 

– Da nærmer det seg kamp mot Byåsen. Vi møtte Byåsen på omtrent samme tidspunkt i fjor, sier Kenneth Gabrielsen,  vel og merke i Trondheim.

– Det ble en forrykende spennende kamp der vi stakk av med seieren etter et kjapt avkast da det var få sekunder i igjen.

– Nå kommer Byåsen til Aquarama og vi er klare.  Jeg har sett relativt nøye på de 3 siste kampene til Byåsen.  De har et fint spill med rundganger og jugger i mange varianter så her må vi være skrudd på i vårt etablerte forsvarsspill .

– Jeg regner også med at de vil komme med 7 mot 6 spill med 3 så gode linjespillere i stallen. I så fall er vi godt forberedt. Av enkeltspillere ser Moa Høgdal meget vass ut sammen med noen meget gode kantspillere.

– Det blir tøft i morgen og vi vil få en pekepinn på hvor vi står etter noen kamper med litt svakere motstand, sier Kenneth Gabrielsen.

 

 

 

.