Randesund IL har partnerklubbavtale med Vipers. – Vipers

Randesund IL har partnerklubbavtale med Vipers.

Litt om samarbeidet mellom klubbene og om J18 som skal ut i Lerøykvalik i i morgen.

 

LAGBILDE RANDESUND JENTER 18.

Bak fra venstre:
Lone Langeland, Stine Salbu, Hanna Stakkeland, Silje Herås, Mari Frigstad, Hanna Mari Olsen, Helene Nodeland, Ingvild Westersjø, Karen Stokkeland.

Foran fra venstre:
Lisa Rognild, Tuva Nodeland, Frida Baade, Ingeborg Thyssen Nordvik, Hanna Reinertsen, Synne Skagestad, Ine Lindgren, Siri Refsnes.

 

 

15 september 2017.

Randesund arrangerer 1. runde i Lerøykvalifiseringen for J18-lag denne helgen.  Kampene spilles i Sukkevannshallen lørdag 16. september.

Kamper:
10.00  Randesund – Gimletroll
16.00  Randesund – Nit/Hak

 


Kan vinne på en god dag!
– I morgen skal vi spille Lerøykvalifisering med J18-laget, forteller trener Terje Ingebrethsen.  – Vi møter først Gimletroll og det er et lag som vi kan slå på en god dag. Vi må spille godt i forsvar og være tøffe i angrepsspillet, så det er en 50% sjanse til å vinne.

– NIT-Hak i andre kamp blir tøfft. De vant i fjor og har fått med 4 stk på landslagssamling i oktober. Det blir en veldig tøff oppgave. Men det er veldig viktig at vi får prøvd oss mot de beste, da får vi en pekepinn på hvor vi står.

– Vi ønsker alle velkommen til Sukkevannhallen lørdag kl. 10 og kl. 16! sier Ingebrethsen.

 

 

PARTNERKLUBB-AVTALE MED VIPERS.
Randesund har en partnerklubb-avtale med Vipers, på lik linje med IK Våg.  Avtalen går bl.a. ut på at Vipers stiller med spillere på medaljeutdeling, spillere fra Randesund kan hospitere på Vipers treninger og Vipers kan benytte eventuelle spillere i kamp i eliteserien.

 

 


Norges største klubb.

– Vi er en stor klubb, begynner daglig leder i Randesund IL håndball, Mona Nordvik.  – Vi er Norges største klubb med 2500 medlemmer.  Vi har fotball, volleyball, tennis, bordtennis, PUH-lag og «Opp av godstolen.»  Vi har ca 650 som spiller håndball i klubben.  Vi har lag i alle klasser fra 7 år til 18 år og seniorlag fra 2. divisjon til 5. divisjon.

 

Ny hall i desember.
– Nå gleder vi oss veldig til 15. desember for da åpner Sukkevannshallen 2, da dobler vi kapasiteten på treningsmulighet i hall, sier Mona Nordvik fornøyd.  – Det er virkelig tiltrengt.  Vi har vært altfor presset altfor lenge.  Det er kjedelig å måtte tilby håndballspillere helt opp til 12-årsalderen å trene i gymsal.  Så nå blir det veldig bra!

 

Samarbeidet med Vipers i to sesonger.
– Vi har hatt samarbeid med Vipers de to siste sesongene. Det har nok vært litt utfordrende i forhold til nærhet.  Det er litt geografisk avstand og vi trener et stykke fra hverandre.  Vi føler ikke vi har fått nærhet til Vipers foreløpig.  Men det håper vi skal bli bedre, har god tro på det nå.

– Jeg synes det er kjempeviktig å kunne gi muligheten til noen av de unge talentene vi har til å kunne se, få kjenne på hva det er å satse og hva som må til for å bli god til å spille håndball.  Noen har allerede vært på trening med  Vipers.  Og så tenker jeg at noe av det viktigste for Kristiansand som by er synergieffekten. Dette med å skape bredde, at du har både bred interesse for håndball og spisset interesse for håndball.

 

God dialog med Vipers.
Vi er som alle vet en breddeklubb og er nøye på å begynne tidlig med spillerne.  Og det å ha noen gode synergier inn mot Vipers er viktig. Det kan være at spillerne våre får være maskoter for jentene, det kan være at Vipers-spillerne kommer på besøk til oss.    De to siste sesongene har Vipers vært på avslutningssermonien vi har i mai.  Der har vi fått med oss 2-3 av Vipers-jentene.  At Vipers har noe spesialtrening med spillerne.

– De tingene der tror jeg er med på å bygge noen gode broer som er utrolig viktig for samarbeidet.  Og det virker som vi er på god vei til det nå.  Vi har en veldig god dialog med Vipers.  De er travle, i år er de i en situasjon som nok gjør at de er enda mer travle enn de noen gang har vært.  Men vi har godt tone med administrasjonen, vi vil det samme.  Jeg håper det skal bli veldig bra.

– Avslutningsvis vil jeg si at vi er ekstremt opptatt av å gi trenerne et godt fundament for å kunne gjøre en så jobb som mulig gjennom kursing og oppfølging.  Det er en av kjepphestene våre og vi bruker en del ressurser på dette, sier daglig leder i håndballgruppa Mona Nordvik.

 

 

.