Vi skal sørge for at det blir tøft for Stabæk i morgen! – Vipers

Vi skal sørge for at det blir tøft for Stabæk i morgen!

Kenneth og spillerne er kampklare etter frihelgen.

19 september 2017.

 

I morgen onsdag 20. september reiser Vipers Kristiansand til Nadderud Arena og møter Stabæk i tredje serierunde i eliteserien.

Fra laget i fjor har Stabæk mistet bl.a Helene Fauske (Midtjylland) og Jenny Græsholt (lagt opp). Laget består av mange yngre talenter.  F.eks Henny Reistad (f. 99) som ble kåret til beste venstreback under EM for juniorlandslag i sommer.

I fjor spilte Stabæk kvalikkamper mot Skrim for å beholde plassen i eliteserien. Der vant de greit sammenlagt. Mange spår at Stabæk også denne sesongen må regne med å kjempe på nedre halvdel av tabellen.
I sesonginnledningen har det blitt tap mot Tertnes (21-30) og mot Oppsal (31-33).

 


MIDTUKEKAMP.
– Da er det midtukekamp i Bærum og Stabæk står for tur, innleder Kenneth Gabrielsen.  – Vi har fått pustet ut litt med en hel uke uten kamp. Tror det har vært godt for alle innad i laget at vi fikk en frihelg etter en hektisk oppkjøring, sesongstart, Champions League- kvalik og NM-kamper på rekke og rad.

– Bortsett fra i kampen mot Byåsen har ikke motstanden vært av ypperste klasse.  Så fysisk har det nok vært greit.  Men det har garantert vært en tøff påkjenning mentalt for de fleste.

– Stabæk har en fin miks av spillere midt på tjuetallet og noen meget spennende talenter av de ypperste i Norge. Jeg tenker da først og fremst på Henny Reistad og Josefine Intelhus, sier Kenneth.

 

IKKE ROM FOR UNDERVURDERING.
– Vi har ikke glemt at vi tapte mot Stabæk i fjor ved disse tider og jeg kan garantere at det ikke er rom for noe undervurdering av motstanderen. Selvom Stabæk er tippet av de fleste til å få en meget tøff sesong har de masse kvaliteter og ferdigheter til å stelle i stand trøbbel for de fleste på en god dag.

– De har også en meget rutinert og god trener i Pål Oldrup Jensen som garantert har lagt ned gode forberedelser inn mot kampen. Vi skal sørge for at det blir tøft for Stabæk i Bærum i morgen.

 

JEANETT OG VILDE TILBAKE.
– Vi stiller med en sugen og frisk gjeng. Vilde Jonassen er på beina igjen og klar for å løpe beina av de fleste Stabækspillerne.  Jeanett Kristiansen har ristet av seg overtråkken fra Byåsen-kampen. Det så meget fint ut på ettermiddagenstrening, forteller en kampklar trener.

– Men dessverre er Sakura Hauge fortsatt ute med sin kneskade.

 

 

.