– Vipers imponerer meg! – Vipers
Foto: Roar Vestad.

– Vipers imponerer meg!

Moldes trener Magnus Johansson er full av lovord om Vipers foran seriemøtet søndag.

22 september 2017.

Intervju med Moldes trener Magnus Johansson og Hanne Andve!

 

Nyopprykkede Molde har imponert i innledningen på sesongen og står ubeseiret etter tre serieomganger.  Seirene har kommet mot Gjerpen og Tertnes og nå sist spilte Molde uavgjort 31-31 mot Oppsal.  Laget er forsterket med 7 spillere siden i fjor, inkludert vår egen Hanne Andve.  Molde er også forsterket med at Anniken Obaidli er tilbake etter over ett år på sidelinja med skade.

 

Magnus Johansson – trener for Molde.

 

Fin start på sesongen.
– Poengmessig har sesongstarten vært bra for oss, jeg er veldig fornøyd med det, forteller trener Magnus Johansson.  – Spillet har vært litt opp og ned og frem og tilbake men sånn er det jo når man forsøker å tilvenne seg en ny liga.  Men alt i alt er jeg kjempefornøyd, vi har gjort det bra med 5 poeng på de tre første kampene.

 

Hanne Andve ikke spilleklar.
– Det er en kjedelig situasjon for Hanne Andve som er ute av spill.  Hun rakk bare å trene en uke med oss. Hun er en fantastisk jente, positiv og på hver trening. Hun fikk vite nå at hun har en infeksjon i kroppen som har satt seg i kneet. Det er toppen av utur.  Vi prøver å hjelpe henne så godt vi kan og Hanne kommer til å være med på benken på søndag og støtte meg og jentene, så det blir bra.

 

Bakspillere skadet.
– Vi har også bakspillerne Hanne Morlandstø og Rikke Østigård ute med skade.  Østigård har vært korsbåndskadet, hun ser fantastisk ut på trening men er ikke klar for spill før om noen måneder. Så det gleder vi oss til.  Morlandstø hadde en overtråkk rett før seriestart og er klar for spill om noen uker.  Ellers er vi friske!

 

Beholde plassen.
– Våre forhåpninger er at Molde skal bli i eliteserien denne gang. Sist rykket klubben rett ned igjen.  Vi håper å få kontinuitet og spille i eliteserien fremover.  Alle poengene vi kan ta nå i starten er vi tilfreds med.

 

Imponert over Vipers.
– Vipers imponerer meg, de er som en maskin, det er ingen som kan stoppe dem.  De er utrolig sterke. Når man ser lagoppstillingen til Vipers så er den imponerende i forhold til de andre lagene i serien.  Det skal bli «jättekul»  å spille mot Vipers.  Og få brynet oss mot den erfaringen Vipers har i stallen sin.  Det blir moro for oss, avslutter Molde-treneren som gleder seg  stort til kampen søndag.

 

 

Hanne Andve.

 

På bedringens vei.
– Etter bare en uke med trening i Molde så hovnet kneet mitt bare plutselig opp, sier Hanne Andve. – Ingen smerte eller noe, bare et ballongkne.

– Etter mange uker med tester, spørsmål og venting så fant man ut at det er leddhinnebetennelse. Enda litt usikkert hva jeg har fått det av, men mest sannsynlig har det kommet av en infeksjon i kroppen. Maks uflaks med andre ord. En kikkhulloperasjon og en blodpropp senere så er jeg forhåpentligvis på bedringens vei.

 

Tålmodighetsprøve.
– Det er litt vanskelig å si hvor lang tid det tar før jeg er tilbake fordi det er veldig individuelt. Jeg kan rett og slett ikke gjøre noe annet enn å ta tiden til hjelp, forteller Hanne litt oppgitt. – Det har virkelig vært en tålmodighetsprøve da jeg ikke kan huske å ha gått glipp av en seriekamp siden jeg brakk fingeren for x antall år siden.

 

Serieåpning over all forventning.
– Heldigvis har jeg veldig snille lagvenninner og har det veldig greit i Molde utenfor banen også. Ikke minst er det lettere å være på sidelinjen når jentene presterer. Sesongåpningen har poengmessig gått over all forventning og vi gleder oss til å begi oss ut på en av de største utfordringene denne sesongen.

Være i bortegarderoben for første gang.
– Jeg har gledet meg veldig til kampen i Aquarama, sier Hanne. – Jeg skulle aller helst vært på banen, men jeg får uansett sett igjen mange kjente fjes og kjent på atmosfæren i Aquarama fra benken.

– Jeg har aldri spilt mot et lag jeg tidligere har spilt på i og med at jeg alltid har spilt i Våg, så det blir en ny erfaring for meg. Det blir selvfølgelig veldig rart å være bortelag i en arena som enda har litt hjemmebanefølelse, men jeg har hørt at bortegarderoben er bedre og der har jeg aldri vært, så da får jeg sjekket det!

 

Fantastiske AQ.
– Det er ingen tvil om at det er stas å spille i Aquarama, selvfølgelig mest når man har publikum i ryggen, men rammene er helt fantastiske uansett. Heldigvis er vi så heldige at vi har en helt ny arena i Molde og har hatt over 1000 tilskuere på begge hjemmekampene våre. Og det er imponerende i en by med færre innbyggere enn Vågsbygd. Det er ikke mange plassene i Norge man får en slik stemning som jeg har blitt vant til fra Vipers, men Molde har virkelig vist seg fra en bra side!  forteller Hanne Andve, som altså er med på benken i kampen mot Vipers.

 

 

.