– Vi går inn for å slå Molde denne gang også! – Vipers

– Vi går inn for å slå Molde denne gang også!

Pernille Wang Skaug er klar på at hele laget vil være maks skjerpet i 4. rundekampen onsdag.

2 oktober 2017.

 

Onsdag spilles 4. runde i NM og Vipers tar i mot Molde i Aquarama.
Lagene møttes også i seriekamp søndag for en uke siden. Den kampen vant Vipers 31-16.

 

Trent med guttelag.
– Uka etter siste seriekamp mot Molde har vært litt annerledes enn vanlig siden sju spillere har vært på landslagssamling, forteller Pernille Wang Skaug.

– Vi som har vært igjen har fått trent veldig godt.  Vi har hatt en del fysisk trening og løp.  I tillegg har vi trent med to guttelag og fått god matching der.  Spesielt Randesund gutter 00 på torsdag, de var veldig gode.

 

Frihelg.
– Vi har hatt frihelg og egentrening denne helgen vi som ikke har vært på samling.  Det er jo alltid litt godt.  Det blir ikke mye fri fremover så det var deilig å kunne være hos kjæresten i Oslo og gjøre litt annet.  Selv om en har trent godt for det.

– Alle har vært med og er friske og raske, unntatt Sakura som skal prøve seg igjen på trening denne uka er meningen.

 

 

En trening sammen foran Molde.
– Vi får kun en trening hvor hele laget er samlet foran 4. rundekampen mot Molde, det er selvfølgelig litt lite.  Men alle har vært i håndballaktivitet, så det skal ikke bli noe problem.  De som kommer fra samling har fått veldig god matching og vi har holdt det godt i gang vi andre som har vært hjemme også.  Såpass gode føler jeg vi burde være, at dette skal gå bra.

 

Fokus.
– Vi går for å vinne over Molde i denne kampen også.  Vi tar ikke lett på noen lag.  Molde vet vi er et lag som aldri gir seg.  Det er ikke noen kamp vi har vunnet på forhånd i det hele tatt.  Vi går all inn på onsdag, cup er jo cup, taper vi den kampen er vi ute.  Det er ikke noe vi ønsker. Så vi har fullt fokus inn mot den kampen, forteller Pernille Wang Skaug.

 

 

 

Foto:  Terje Refsnes.

 

 

 

.