– Vi skal ikke gi Molde noe gratis! – Vipers

– Vi skal ikke gi Molde noe gratis!

Kenneth Gabrielsen vil til NM-finale. Da må Molde slås onsdag.

3 oktober 2017

 

I morgen onsdag spilles 4. runde i norgesmesterkapet og Vipers Kristiansand tar i mot Molde i Aquarama.
Kampstart er  kl. 19.00.

 

 

Ny kamp mot Molde.
– Da er vi klar for nok en kamp mot Molde, denne gang i NM.  Etter en uke med 7 spillere borte på landslagsoppdrag er vi igang igjen, sier Kenneth Gabrielsen.

– Vi går nå inn i en rå periode med to kamper i uken over de neste seks ukene. Går vi videre i NM må vi også få lurt inn en kvartfinale først og deretter en mulig semifinale.

 

Ønsker å vinne NM.
Vi ønsker oss en tittel denne sesongen og det å vinne et NM-gull henger høyt.  Det er som jeg har nevnt tidligere litt mer tilfeldigheter i cupen, det er viktig å ha litt flaks i trekningen. Det viktigste for oss er å ta en kamp av gangen å holde tungen rett i munn. I morgen gjelder det å prestere mot Molde.

 

 

Må være tilstede.
Ikke så veldig smart å snakke om en kvartfinale eller eventuelt semifinale hvis vi glemmer at vi faktisk må gjøre jobben i morgen. I NM er det vinn eller forsvinn.  Det vet også Molde.

 

Molde får ingenting gratis.
Vi regner med at de har lyst til å vise seg fra en annen side denne gangen. De holdt følge til 6-6 deretter var det slutt. Molde har potensial til å gi oss kamp lengre enn det. Det skal vi ha respekt for. Men de må være gode for vi skal ikke gi dem noe gratis. Sees klokken 1900 i AQ i morgen! oppfordrer Kenneth.

 

 

 

Foto:  Terje Refsnes.

 

 

.