– Er prestasjonen god tror jeg vi kan overraske Metz. – Vipers

– Er prestasjonen god tror jeg vi kan overraske Metz.

Vipers debuterer i Champions League kl. 19.00 i kveld!

8 oktober 2017.

 

I kveld kl. 19.00 er det endelig avkast i Champions Leauge for Vipers Kristiansand.  Motstander er franske Metz som mange regner som favoritter til å vinne gruppa.  Det er flere muligheter til å se kampen live; på Harveys i Kristiansand, på Viasat 4 og på ehfTV.

Kenneth Gabrielsen har lagt ned mye arbeid i forberedelsene til denne kampen.  Han vet at det venter en tøff motstander i Vipers sin debut i Champions League men spillere og trener går på banen med mål for øyet å gjøre sesongens beste kamp.

 

5000 tilskuere.
– Vi går inn i dette litt uvitende om hva som egentlig venter oss, forteller Kenneth Gabrielsen. – Kampen er utsolgt som betyr over 5000 tilskuere i hallen.  Vi møter et veldig godt håndballag, og vi er så godt forberedt som vi kunne ha vært, føler jeg.  Vi har hatt et bra opplegg inn mot denne Metz-kampen, vi har ingenting å klage på.

– Det er første kampen og det å møte et så godt lag på bortebane i første kamp, det er klart at det er både positive og negative sider ved det, sier Kenneth.    – Vi kommer til å få kjenne på det trøkket som vil møte oss de neste 5 kampene.  Det vi opplever her er jo sånn det vil være når vi spiller mot de beste.  Det blir i og for seg en god referanse å ta med seg videre.

 

Respekt for Metz.
– Men hvordan vi skal være fornøyd med kampen?  – Vi skal kunne vite at vi har gjort vårt aller beste, både før og under kampen.   Det blir det viktigste, forteller Kenneth.  – Så får vi se hvordan resultatet blir.  Er prestasjonen god så tror jeg vi kan henge med og kanskje overraske de.  Men vi har selvfølgelig meget respekt for laget vi møter.  De har god erfaring og gode prestasjoner i Champions League stort sett i alle år de har deltatt.  Og de var spesielt gode i fjor.

 

Vipers ikke favoritter.
– Ny CL-sesong og nye muligheter for alle, påpeker Kenneth.  – For oss er dette en kamp vi skal kunne angripe.  En av få kamper hvor vi ikke er favoritter.  Av de obligatoriske kampene vi har spilt denne sesongen er det første gang det ikke forventes at vi skal vinne, og det er også en ting å ta med seg.  Vi har ingenting  å tape og kan angripe. Vi har ingenting å forsvare, her er det bare å gi jernet og gjøre vårt aller beste.

 

Går på banen for å vinne.
– I alle kamper vi stiller opp i så går vi for å vinne, det sier seg sjøl, understreker Kenneth Gabrielsen.  – Jeg er veldig opptatt at vi får ned skuldrene og får til den riktige stemningen inn i kampen.  Får vi med alle i gruppa så vet jeg at vi er gode og kan prestere mot de aller beste.

 

 

 

Foto:  Terje Refsnes.